Advertorial

(P) Descoperă magia Crăciunului cu Favbet! Poți câștiga iPhone 15, MacBook, smart TV, consolă PS5 și alte cadouri de pe lista Moșului

18.12.2023 | 14:06
P Descopera magia Craciunului cu Favbet Poti castiga iPhone 15 MacBook smart TV consola PS5 si alte cadouri de pe lista Mosului

Crăciunul se apropie, așa că fă din această perioadă una cu adevărat magică cu premiile de la Favbet! Platforma de gambling te cheamă să iei parte la Festivalul Iernii Favbet. Intră pe lista lui Moș Crăciun!

Până pe 25 decembrie, participă la cea mai tare promoție a iernii și câștigă cadourile minunate din tolba Moșului. Favbet a pus la bătaie un smart TV Oled, un MacBook Air 15, iPhone 15 Pro Max 256 GB, iPhone 15 Pro 128 GB, iPad Pro II, Căști over-ear Apple AirPods, consolă PlayStation 5 + Extra Controller, un Apple Watch sau bonusuri extrem de atractive. E timpul să fii propriul Moș Crăciun și să-ți faci un cadou de vis pe final de an. Așa că plasează pariuri în secțiunile Sport & LIve sau distrează-te la Casino, cu mize începând de la 50 de lei, adună cât mai multe puncte și intră pe lista lui Moș Crăciun! Unul dintre cadouri poate fi al tău.

Nu rata promoția de sărbători de la Favbet, platforma de gambling care te așteaptă cu mii de jocuri de cazinou și evenimente sportive pe care poți paria. Dacă nu ești încă client Favbet, poți deschide un cont în câteva minute. Așa, vei fi eligibil și pentru bonusul de bun venit, prin care poți primi până la 2000 de lei și până la 725 de rotiri gratuite. Dacă alegi să intri în joc cu Favbet, nu uita să o faci în mod responsabil. Jocurile de noroc pot crea dependență!