Advertorial

(P) Duelul orgoliilor între Universitatea Craiova și Rapid

03.03.2024 | 21:57
P Duelul orgoliilor intre Universitatea Craiova si Rapid
Razvan Constantin Oaida si Ionut Alexandru Mitrita in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Universitatea Craiova, din cadrul Superligii Superbet, desfasurat pe Superbet Arena-Giulesti din Bucuresti, duminica 29 octombrie 2023. Bucuresti *** Razvan Constantin Oaida and Ionut Alexandru Mitrita in the football match between Rapid Bucharest and Universitatea Craiova, within the Superbet Super League, held at Superbet Arena Giulesti in Bucharest, Sunday 29 October 2023 Bucharest Copyright: xRazvanxPasarica/SPORTxPICTURESx

Ultimul meci al etapei a 29-a din Liga 1 propune o confruntare de tradiție între Universitatea Craiova și Rapid București, două formații implicate în lupta din partea superioară a clasamentului. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de luni, 4 martie, am ales meciul Universitatea Craiova – Rapid din Liga 1 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe un total de șase piețe de pariere, pe același bilet, pentru o cotă de peste 15.00! Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

Universitatea Craiova – Rapid (20:00)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.93)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.70)
Șansă dublă – 1X (cota 1.42)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.44)
Cornere prima repriză – Sub 4.5 (cota 1.85)
Total cartonașe prima repriză – Sub 1.5 (cota 2.30)

Rapid ocupă locul doi în clasament și are șase puncte avans față de Universitatea Craiova, echipa de pe locul patru.

În tur, giuleștenii s-au impus cu 2-0 în duelul de pe teren propriu. A fost primul meci fără goluri marcate în ambele porți din ultimele patru directe între Rapid și Universitatea Craiova.

Trei din ultimele patru dueluri directe au fost de peste 2.5 goluri marcate.

Universitatea Craiova s-a impus în fața Rapidului la precedentul duel pe teren propriu, cu 3-1, în aprilie 2023.

Echipa din Bănie este neînvinsă în ultimele cinci etape, înregistrând trei victorii și două remize. Juveții se prezintă la meciul cu Rapid după două victorii la rând.

Rapid are patru victorii și o înfrângere în ultimele cinci etape, singurul pas greșit de la reluarea campionatului fiind meciul cu Poli Iași, pierdut 3-1 în deplasare.

Pe teren propriu cei de la Universitatea Craiova au câștigat un singur meci din ultimele cinci.

Rapid a pierdut doar două meciuri în deplasare, capitol la care doar liderul FCSB stă mai bine, cu o singură înfrângere afară.

Cota peste 15

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Universitatea Craiova – Rapid din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 15.50, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 775,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul duelului Universitatea Craiova – Rapid, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.