Advertorial

(P) Duminica derby-urilor în fotbalul european

28.04.2024 | 10:59
P Duminica derbyurilor in fotbalul european
I Liga - Sporting vs Porto Lisbon, 02/12/2023 - Sporting Clube de Portugal hosted Futebol Clube do Porto tonight at the Alvalade stadium in Lisbon, in a game counting for the twentieth round of the Primeira Liga 2022/23. Grujic Pedro Gonçalves Pedro Rocha / Global Images PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxONLY xPedroxRochax

Ultima duminică din aprilie aduce în prim plan patru derby-uri de referință pentru fotbalul european, iar pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate din aceste meciuri sunt pe același bilet pentru o singură cotă cumulată.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de duminică, 28 aprilie, am ales patru derby-uri din fotbalul european și, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului la fiecare meci în parte, am mizat pe un total de opt piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

Tottenham – Arsenal (16:00)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.65)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.52)

Un singur meci a pierdut Tottenham pe teren propriu în ultimele opt confruntări cu rivala din nordul Londrei. În ultimele șase meciuri disputate de Tottenham pe teren propriu ambele echipe au marcat. Arsenal a marcat nu mai puțin de 22 de goluri în precedentele opt meciuri în deplasare. În tur a fost 2-2, dar ”tunarii” cu câștigat cu 2-0 la ultima apariție pe terenul rivalei din Londra.

Napoli – AS Roma (19:00)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.93)
Șansă dublă – X2 (cota 1.93)

Doar două meciuri a avut Napoli în actualul sezon fără gol primit, în timp ce Roma a primit gol în 80 la sută din meciurile disputate în deplasare. Șase din ultimele șapte meciuri disputate de Napoli pe teren propriu au avut goluri de ambele părți. Napoli are o singură victorie în ultimele cinci etape, în timp ce Roma are patru victorii și o înfrângere în același interval. Roma s-a impus în tur, cu 2-0. Cinci din ultimele șapte meciuri directe au avut sub 2.5 goluri.

Betis – Sevilla (22:00)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.75)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.91)

Betis a pierdut doar două meciuri din ultimele 16 disputate pe teren propriu în campionat. Sevilla a obținut patru victorii în precedentele 16 meciuri în deplasare. În ultimele patru meciuri directe au fost sub 2.5 goluri de fiecare dată. În tur a fost 1-1.

FC Porto – Sporting (22:30)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.62)
Șansă dublă – X2 (cota 1.53)

Sporting este liderul campionatului Portugaliei și n-a mai pierdut un meci de 18 meciuri în prima ligă. Nu mai puțin de 26 de goluri a marcat Sporting în ultimele cinci etape. Porto ocupă locul trei la mare luptă cu Braga și vine după o victorie cu Casa Pia, echipă de mijlocul clasamentului. Un succes după trei etape în care ”dragonii” obținuseră un singur punct. Sporting s-a impus în tur cu 2-0, primul succes după o serie de cinci înfrângeri consecutive în duelurile cu Porto indiferent de competiție.

Cota peste 50

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Tottenham – Arsenal, Napoli – AS Roma, Betis – Sevilla și Porto – Sporting Lisabona poți ajunge la o cotă cumulată de 57.80, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 2.890,32 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Urmărești și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor din La Liga, Serie A sau Primeira Liga.

Pentru a accesa Urmărești și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).