Advertorial

(P) După superextragere continuăm distracția în cazinou, live de la 20 pe YouTube Superbet!

20.12.2023 | 20:06
P Dupa superextragere continuam distractia in cazinou live de la 20 pe YouTube Superbet

Astăzi începem superjocurile cu o oră mai târziu, pentru că de la 19:00 toată lumea e atentă la Superextragerea Superbet Club cu premii fabuloase. Astăzi, cei mai norocoși dintre jucătorii noștri vor câștiga un apartament în București, două BMW-uri X4, 3 excursii pe stadioane celebre și 2023 vouchere de 100 lei. Apoi, distracția va continua în cazinou, unde XBraker descoperă cele mai noi jocuri de pe platformele Superbet și sloturile pe care le vor cere pe chat participanții în live.

Intră acum pe canalul nostru și setează-ți reminder pentru a primi notificarea la începutul acestui show care nu trebuie ratat de niciun pasionat. Ne vom superdistra cu subiecte spumoase abordate cu umor de XBraker.

Sloturile zilei sunt 1K Yeti de la Gaming Realms, exclusiv la Superbet și cele mai noi 2 sloturi de la Relax Gaming, Money Train 3 și Beast Mode. Vom vedea toate specialele și vom descoperi toate secretele lor.

Și în această seară am pregătit multe pachete bonus pentru participanții la live. Bonusurile vor fi acordate jucătorilor care se implică în show, vor fi minim 15 la număr și fiecare înseamnă un premiu de joc de 50 de lei cu condiții de rulare 1X pentru slotul 20 Dazzling Hot. Vino la emisiune și află ce trebuie să faci pentru a primi unul dintre pachetele bonus! Bonusurile pot fi acordate și jucătorilor noi care iși fac cont cu ocazia acestui live și care se vor adăuga la pachetele de Bun Venit pe care platformele Superbet le oferă.

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit pentru jocurile de Cazinou și posibilitatea să te bucuri de premiile oferite de XBraker. În plus, ai și 700 de Rotiri Gratuite la trei dintre cele mai populare sloturi de pe platforma noastră. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

Urmărește-l pe XBraker și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem de la 20:00 imediat după Marea extragere din Superbet Club!

Dă Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate jocurile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul-Meu, în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.