Advertorial

(P) Egalul nu ajută pe nimeni! Chelsea – Man. United, un derby sub semnul X-ului

04.04.2024 | 12:45
P Egalul nu ajuta pe nimeni Chelsea  Man United un derby sub semnul Xului

Două nume sonore din Premier League, aflate sub o presiune imensă și care riscă să rateze obiectivele europene, se vor confrunta joi seară. Chelsea o va primi pe Manchester United pe Stamford Bridge în ceea ce se anunță a fi o întâlnire cu mare încărcătură.

Echipa din vestul Londrei va dori să își răzbune înfrângerea anterioară în fața Diavolilor Roșii, după ce a fost învinsă cu 2-1 în meciul tur de pe Old Trafford, în decembrie.

Descoperă oferta Superbet pentru Chelsea – Manchester United! 

Problemele lui Chelsea

Chelsea s-a confruntat cu un nou eșec în încercarea de a-și asigura un loc în Europa pentru sezonul viitor, când a remizat acasă, 2-2, cu Burnley, o echipă amenințată cu retrogradarea și aflată în 10 oameni. În ciuda faptului că au condus de două ori, albaștrii nu au reușit să obțină toate cele trei puncte, golul din final al lui Dara O’Shea salvând un punct valoros pentru oaspeți.

Antrenorul Mauricio Pochettino a recunoscut deficiențele echipei, citând lipsa de curaj și de concentrare în ceea ce a considerat un meci crucial. Cu doar 11 victorii în 28 de meciuri din Premier League, Chelsea se află în prezent pe locul 11, la patru puncte în spatele primelor șapte clasate și la opt puncte în spatele adversarei de astăzi, Manchester United.

Vulnerabilitățile defensive au afectat sezonul lui Chelsea, primind goluri în mod constant în ultimele meciuri. În ciuda unui record decent pe teren propriu în Premier League, istoricul lui Chelsea împotriva lui Manchester United este mai puțin promițător, nereușind să obțină o victorie în ultimele 12 confruntări din campionat.

Descoperă oferta completă pentru meciurile din Premier League şi alege-ţi favoritele!

Forma lui United

Forma recentă a lui Manchester United nu a fost cu mult mai bună, aceștia remizând 1-1 cu Brentford în ultima lor deplasare din Premier League. În ciuda faptului că a preluat inițial conducerea, United a încasat golul egalizator pe final de meci, ceea ce i-a lăsat la o distanţă considerabilă în spatele ocupantei locului cinci, Tottenham, și în pericol de a rata calificarea în Liga Campionilor.

Managerul Erik ten Hag a criticat prestația echipei sale, recunoscând că nu meritau să câștige. Următoarele meciuri ale lui United împotriva lui Chelsea și a liderului campionatului, Liverpool, reprezintă o provocare dificilă, mai ales dacă luăm în considerare recordul slab al echipei în deplasare împotriva echipelor din Londra.

Cu toate acestea, United are un parcurs decent în ultima vreme pe Stamford Bridge, fiind neînvinsă în ultimele cinci vizite în campionat.