Advertorial

(P) Favbet îți face sărbătorile magice! Câștigă un smart TV, un MacBook, iPhone-uri sau alte premii de top 

29.11.2023 | 15:57
P Favbet iti face sarbatorile magice Castiga un smart TV un MacBook iPhoneuri sau alte premii de top

Cea mai frumoasă perioadă din an se apropie, iar Favbet îți aduce cea mai tare promoție a iernii, campanie care îți va transforma perioada sărbătorilor de iarnă într-una magică. Fii gata să câștigi premii de vis în Festivalul Iernii Favbet. Intră pe lista lui Moș Crăciun!

Favbet pune la bătaie premii numai bune de pus sub brad. Poți câștiga un smart TV uriaș, un MacBook, iPhone-uri de ultima generație, o consolă PlayStation 5, un Ipad, căști Apple, un Apple Watch, dar și mega bonusuri. Tot ce trebuie să faci este să aduni puncte și să fii în topul listei lui Moș Crăciun.

Între 29 noiembrie și 25 decembrie, participă la Festivalul Iernii Favbet. Intră pe lista lui Moș Crăciun! Pariază pe orice eveniment sportiv din secțiunile Sport și Live, cu miză minimă 50 de lei, sau în secțiunea Casino, cu mize începând de la 1 leu, adună cât mai multe puncte și intră pe lista de cadouri a Moșului. Și dacă nu ajungi în topul listei, tot mai ai o șansă la un super premiu. Favbet va acorda în plus, prin tragere la sorți, un Iphone 15 Pro de 128GB. 

Nu rata șansa de a-ți face sărbătorile magice cu premiile de la Favbet. Iar dacă nu ai deja un cont de client, atunci platforma te va întâmpina cu un bonus de bun venit de până la 2000 de lei și până la 725 de rotiri gratuite, ca să începi cu dreptul sesiunile de joacă și distracție. Intră în joc cu Favbet și fă-ți sărbătorile de poveste. Nu uita însă să joci mereu în mod responsabil!