Advertorial

(P) Favbet te trimite în vacanța mult visată! Participă și pune mâna pe premii

19.03.2024 | 15:31
P Favbet te trimite in vacanta mult visata Participa si pune mana pe premii

Încă mai ai timp să intri în joc cu Favbet și să câștigi unul dintre premiile puse la bătaie sau, de ce nu, chiar marele premiu, un voucher de călătorie de 3000 Euro, ca să mergi oriunde vrei tu.

Până pe 14 aprilie, participă la campania Călătorește În Jurul Lumii! Favbet a pus la bătaie câte un premiu în fiecare săptămână, iar la final, prin tragere la sorți, platforma de gambling va acorda un voucher de 3000 Euro. Tot ce trebuie să faci este să apeși butonul Participă din pagina campaniei, să plasezi pariuri sau să joci la Casino și să aduni cât mai multe puncte. Dacă la finalul unei săptămâni ai strâns cele mai multe puncte, atunci primești un premiu garantat. Iată premiile rămase în joc:

  • Boxă Portabilă JBL
  • Apple Watch 9
  • Dronă 4K HDR
  • Cameră GoPro Hero12

În primele 4 săptămâni din campanie, jucătorii care au avut cele mai multe puncte în decursul unei săptămâni au câștigat o consolă PlayStation 5, o pereche de ochelari VR, un volan de gaming și un sistem soundbar.

Participanții care adună 100 de puncte vor primi un bilet cu care vor intra automat în tragerea la sorți pentru marele premiu, o vacanță de vis de 3000 Euro. Fii și tu parte din campania Favbet și pune mâna pe premii. Nu uita însă să joci responsabil, pentru că jocurile de noroc pot crea dependență.