Advertorial

(P) FCSB – Rapid, meciul care poate aduce titlul roș-albaștrilor

19.04.2024 | 16:11
P FCSB  Rapid meciul care poate aduce titlul rosalbastrilor
Andrei IonuÈ Pandele, Funsho Ibrahim Bamgboye si David Raul Miculescu in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si FCSB, din cadrul Superligii Superbet, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, sambata 9 martie 2024. Bucuresti *** Andrei IonuÈ Pandele, Funsho Ibrahim Bamgboye and David Raul Miculescu in the football match between Rapid Bucharest and FCSB, within the Superbet Super League, held at the National Arena in Bucharest, Saturday, March 9, 2024 Bucharest Copyright: xRazvanxPasarica/SPORTxPICTURESx

După o așteptare de nouă ani echipa FCSB este foarte aproape de cucerirea unui nou titlu de campioană a României. Un titlu care ar putea fi adjudecat chiar la jumătatea fazei playoff a campionatului printr-un joc al rezultatelor favorabil celor de la FCSB, echipă care primește vizita rivalei Rapid, sâmbătă, de la ora 20:30, în derby-ul etapei a 5-a. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, șapte pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de sâmbătă, 10 aprilie, am ales derby-ul FCSBRapid din playoff-ul Ligii 1 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe un total de șapte piețe de pariere pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

FCSB – Rapid (sâmbătă, 20:30)

Rezultat final – FCSB (cota 1.90)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.98)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.83)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.44)
Cornere – Peste 9.5 (cota 1.72)
Rapid cornere – Peste 4.5 (cota 2.15)
Marcator – Florinel Coman oricând (cota 2.62)

FCSB este liderul autoritar al campionatului, cu 13 puncte avans față de următoarea clasată. Diferența dintre FCSB și Rapid este chiar mai mare, de 16 puncte.

Cu o victorie în derby și un joc favorabil al rezultatelor în meciurile disputate de CFR Cluj și Universitatea Craiova, principalele urmăritoare, FCSB ar putea obține titlul încă de la jumătatea playoff-ului. Condiția e ca FCSB să câștige, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova să nu obțină mai mult de un punct în meciurile lor din această rundă.

Dacă FCSB a câștigat toate meciurile de până acum disputate în playoff, de partea cealaltă Rapid a pierdut toate meciurile din playoff, rezultate care au dus la demiterea antrenorului Cristiano Bergodi.

Ultimele trei meciuri disputate de FCSB au avut sub 2.5 goluri.

Rapid a marcat în trei din ultimele patru meciuri pierdute, excepție fiind disputa cu Sepsi de pe teren propriu de runda trecută.

Giuleștenii n-au mai câștigat în campionat de la victoria obținută cu 4-0 chiar în fața celor de la FCSB pe 9 martie, în ultima etapă a sezonului regular.

La capitolul meciuri directe Rapid s-a impus în precedentele patru confruntări cu FCSB, cu 12 goluri marcate și doar două primite.

FCSB s-a impus ultima oară în fața celor de la Rapid pe 6 noiembrie 2022, cu 3-1, pe teren propriu.

Ambele echipe au înscris în trei din ultimele șase meciuri directe.

Un singur meci din ultimele șase disputate între cele două rivale bucureștene a fost de sub 2.5 goluri.

Cu 17 goluri marcate în actualul sezon, Florinel Coman este principalul om de gol al echipei FCSB. Acesta a marcat trei goluri în playoff, punctând de fiecare dată în ultimele două runde, cu Universitatea Craiova și FCSB.

Albion Rrahmani este golgeterul giuleștenilor, cu 15 goluri. Kosovarul a reușit o dublă la ultima confruntare cu FCSB (4-0).

Meciul programat pe Arena Națională va fi arbitrat la centru de Marcel Bîrsan, un arbitru în vârstă de 42 de ani care a condus 20 de meciuri de Liga 1 sezonul acesta și în care a acordat nu mai puțin de 89 de cartonașe galbene. Astfel, Bîrsan are o medie de 4.45 cartonașe galbene acordate pe meci în campionatul României. Doar în cele două meciuri din playoff arbitrate până la duelul FCSB – Rapid a scos de 18 ori cartonașul galben.

Cota 18.00

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul FCSB – Rapid poți ajunge la o cotă cumulată de 18.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 900 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șapte pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga 1, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.