Advertorial

(P) FCSB – UTA, meciul care trage cortina peste etapa a 22-a. Cu Bet Builder, pe Betano, toate pariurile preferate sunt pe același bilet

21.01.2024 | 23:57
P FCSB  UTA meciul care trage cortina peste etapa a 22a Cu Bet Builder pe Betano toate pariurile preferate sunt pe acelasi bilet
Darius Dumitru Olaru marcheaza un gol in meciul de fotbal dintre FCSB si UTA Arad, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, duminica 16 octombrie 2022. Bucuresti *** Darius Dumitru Olaru scores a goal in the football match between FCSB and UTA Arad, counting for the Superbet Superliga, held at the National Arena in Bucharest, Sunday, October 16, 2022 Bucharest Copyright: xRazvanxPasarica/SPORTxPICTURESx

Liderul FCSB primește vizita arădenilor de la UTA în primul meci oficial din 2024, luni seara, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, șapte pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de luni, 22 ianuarie, am ales meciul FCSB – UTA Arad din Liga 1 și, cu Bet Builder activat am mizat pe un total de șapte piețe diferite de pariere pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

FCSB – UTA (20:00)

Rezultat final – FCSB (cota 1.44)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.83)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.40)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.05)
Marcator – Luis Phelipe oricând (cota 3.10)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.57)
UTA Arad cornere – Peste 3.5 (cota 2.00)

FCSB a încheiat anul în fotoliul de lider al campionatului, cu un avans de 11 puncte în fața rivalei CFR Cluj. Peste iarnă la FCSB au ajuns trei noi jucători, doi dintre aceștia fiind cunoscuți din campionatul României. E vorba de Luis Phelipe și Baba Alhassan. Primul a și marcat în singurul amical disputat de roș-albaștri în cantonamentul din Turcia contra formației austriece LASK Linz (3-1).

UTA a obținut o singură victorie în ultimele cinci etape, înregistrând în rest trei remize și o înfrângere. În pauza de iarnă de la Bătrâna Doamnă au plecat nu mai puțin de 11 jucători, Mircea Rednic schimbând din temelii lotul arădenilor.

Ambele echipe au marcat în ultimele șase meciuri directe, media fiind de peste 2.5 goluri pe meci.

UTA a câștigat ultimele două meciuri cu FCSB, ambele pe teren propriu. Echipa bucureșteană n-a câștigat în ultimele trei confruntări contra echipei din Arad, toate în deplasare.

FCSB s-a impus cu același scor (2-1) în precedentele două dispute de pe teren propriu cu UTA.

Cel puțin un gol a fost marcat în prima repriză din ultimele șapte meciuri directe între cele două echipe.

Cota 24

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul FCSB – UTA din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 24.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.200 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șapte pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Betano Avantaj și Mega Cote

De acum, la meciurile de Liga 1 promoția Betano Avantaj se aplică și în cazul mizelor pe Mega Cote.

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta Betano Avantaj, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe piața de pariere Rezultat final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.