Advertorial

(P) Festival de Speciale la Superjocuri cu XBraker, live de la 19 pe YouTube Superbet!

15.11.2023 | 16:22
P Festival de Speciale la Superjocuri cu XBraker live de la 19 pe YouTube Superbet

O nouă seară plină de superspeciale și jocuri noi te așteaptă azi, de la 19, pe Youtube Superbet. XBraker revine la o nouă ediție de SuperJocuri pentru 4 ore de live, în care vei vedea la treabă cele mai noi sloturi cu specialele lor pe care le găsești platformele noastre. Și azi poți să decizi alături de ceilalți participanți, la chatul emisiunii, jocurile pe care vrei ca XBraker să le încerce în timpul show-ului. În plus, poți afla răspunsul la orice întrebare ai pentru XBraker.

Intră acum pe canalul nostru și setează-ți reminder pentru a primi notificarea la începutul acestui show care nu trebuie ratat de niciun pasionat. Vom juca o grămadă de jocuri dintre cele mai iubite de pasionați și ne vom superdistra cu subiecte spumoase abordate cu umor de XBraker.

Vom descoperi împreună și sloturile zilei, cele mai noi 3 jocuri lansate chiar azi pe platformele Superbet, Money Train 4, Hellcatraz și exclusivul Slingo Space Invaders. Le vei vedea în premieră cu toate specialele lor și vei avea ocazia să le descoperi toate secretele alături de XBraker.

Și în această seară am pregătit multe pachete bonus pentru participanții la live. Bonusurile vor fi acordate jucătorilor care se implică în show, vor fi minim 15 la număr și fiecare înseamnă un premiu de joc de 50 de lei cu condiții de rulare 1X pentru slotul Shining Crown. Vino la emisiune și află ce trebuie să faci pentru a primi unul dintre pachetele bonus! Bonusurile pot fi acordate și jucătorilor noi care iși fac cont cu ocazia acestui live și care se vor adăuga la pachetele de Bun Venit pe care platformele Superbet le oferă.

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit pentru jocurile de Cazinou și posibilitatea să te bucuri de premiile oferite de XBraker. În plus, ai și 700 de Rotiri Gratuite la trei dintre cele mai populare sloturi de pe platforma noastră. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

Urmărește-l pe XBraker și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem de la 19:00!

Dă Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate jocurile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul-Meu, în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.