Advertorial

(P) Fii as în pariuri și câștigă la Favbet pe tenisul de la Australian Open!

12.01.2024 | 17:48
P Fii as in pariuri si castiga la Favbet pe tenisul de la Australian Open

Primul turneu de Grand Slam al anului aduce și o nouă super promoție la Favbet, în cadrul căreia jucătorii pot câștiga bonusuri generoase dacă plasează pariuri pe meciurile de la Australian Open.

Așii Pariurilor. Câștigă cu Australian Open este noua campanie Favbet, care se desfășoară în perioada 14 – 28 ianuarie. Pentru a intra în cursa pentru bonusuri, jucătorii trebuie să dea click pe butonul Participă din campanie, apoi să plaseze pariuri live sau pre-match pe duelurile de la Australian Open. Pentru fiecare 50 de lei pariați, participanții vor primi câte un punct, iar primii 10 care vor avea cele mai multe puncte la finalul campaniei vor câștiga mega bonusuri de la Favbet. Așa că nu mai sta pe gânduri, fii și tu as în pariuri și câștigă bonusuri tari cu tenisul de la Australian Open.

Favbet este platforma online de gambling care crește în popularitate pe zi ce trece. Iar pasionații de jocuri de noroc au parte zilnic de sesiuni de distracție profitabile la sloturi, mese de cazinou live, loto sau pariuri. Dovadă stau și cele mai mari câștiguri din ultima săptămână. Acumulat, doi dintre cei mai norocoși jucători au câștigat aproape 240.000 de lei la sloturile preferate. Cel mai mare câștig din ultimele zile a însumat 177.000 lei și a fost generat la două dintre cele mai populare jocuri, Shining Crown și Christmas Big Bass Bonanza. Cel de-al doilea jucător norocos a pus mâna pe 62 000 de lei la sloturile Gates of Olympus, Big Bass Bandits Megaways, Looney Pop și Sherwood Coins: Hold and Win.

Deschide și tu cont la Favbet pentru o experiență de cazinou de top. Nu uita însă să joci mereu responsabil, pentru că jocurile de noroc pot crea dependență!