Advertorial

(P) Final de lună plină de câștiguri la Favbet! Joacă și tu și câștigă o vacanță de vis, oriunde vrei tu

01.03.2024 | 21:27
P Final de luna plina de castiguri la Favbet Joaca si tu si castiga o vacanta de vis oriunde vrei tu

Februarie s-a încheiat cum nu se putea mai bine pentru 4 jucători de la Favbet, pentru care sloturile preferate s-au dovedit a fi extrem de profitabile. În total, cei patru au încasat aproape 200.000 lei în doar câteva zile.

Final de lună cu noroc

Cel mai norocos dintre ei a avut câștiguri în valoare de 83.500 lei. Totul s-a întâmplat într-o singură zi, la un singur joc. 20 Super Hot de la Amusnet a fost slotul care i-a schimbat viața jucătorului de la Favbet, din doar 4 spinuri norocoase. Al doilea cel mai mare câștig din ultimele zile de Favbet i-a revenit unui jucător pasionat tot de sloturile de la Amusnet. În contul acestuia a ajuns suma de 73.760 de lei! Gates of Olympus, Sweet Bonanza și Sugar Rush au fost jocurile care i-au răsplătit eforturile norocosului jucător. Tot Gates of Olympus a mai făcut fericit un alt pasionat de gaming, căruia i-a adus în cont suma de 30.000 de lei. S-a câștigat și cu jackpot la Favbet în ultima perioadă. Un fericit jucător a declanșat EGT Jackpot și a încasat aproape 8.000 lei.

Câștigă o vacanță de 3000 Euro și alte super premii

Fii și tu următorul mare câștigător de la Favbet! Distrează-te la miile de sloturi de la cei mai mari provideri și bucură-te de câștiguri cât ai clipi, cu retragerile super rapide. În plus, până pe 14 aprilie, pe platformă se desfășoară o campanie cu super premii. Participă la campania Călătorește În Jurul Lumii și câștigă un voucher de călătorie de 3.000 EUR, ca să pleci în vacanța visurilor tale. Mai mult, în fiecare săptămână, Favbet oferă garantat câte un premiu. De la drone sau camere GoPro, până la ceas Apple, volan de gaming sau sistem soundbar. Nu rata una dintre cele mai tari promoții! Dacă alegi să joci și tu, nu uita să o faci responsabil, pentru că jocurile de noroc pot crea dependență.