Advertorial

(P) Finala Cupei Germaniei. Cine pariezi că va câștiga în premieră SuperTrofeul: Freiburg sau Leipzig?

Meci uriaș! Berlinul găzduiește sâmbătă seară finala DFB Pokal. În mod surprinzător, Cupa Germaniei va avea în acest an 2022 o câștigătoare în premieră
20.05.2022 | 18:14
P Finala Cupei Germaniei Cine pariezi ca va castiga in premiera SuperTrofeul Freiburg sau Leipzig

Meciul cu trofeul pe masă e un duel fabulos între RB Leipzig, calificată acum pentru a 3-a oară consecutiv în finala de pe Olympiastadion, și Freiburg, una dintre echipele mai degrabă mici, care în acest sezon a reușit să prindă locurile de cupă europeană!

Performanța onorantă pentru Freiburg îi dă speranțe pentru un prim trofeu major în vitrina clubului. Partida de sâmbătă seară începe la 21:00 și e transmisă în direct pe site-ul Superbet.ro și în aplicația de pariuri Superbet.

Stadion legendar

Stadionul finalei este arena cu poveștile cele mai controversate. De la Olimpiada din 1936 în care a strălucit Jesse Owens și până la finala din 2006 a Campionatului Mondial de fotbal, unde Zidane i-a dat un cap în piept lui Materazzi, și continuând cu poate cele mai teribile dispute din Der Klassiker dintre Bayern Munchen și Borussia Dortmund, în finale incendiare, stadionul cel mai mare din Berlin e un monument esențial în istoria sportului.

Pachet istoric pentru o finală istorică

Acest stadion va găzdui și finala Europeanului din 2024! Acum, el găzduiește speranțele la cât mai multe bilete verzi ale pasionaților de pariuri care vor miza pe această dispută.

Superbet pune în joc cel mai amplu pachet posibil, unul care te pune în valoare ca parior: SuperCote pentru soliști și șansă dublă, pariuri speciale, SuperPariuri (cu opțiuni noi adăugate, în intervalul cuprins între cotele 2 – 5), SuperAvantaj și ofertă SuperLive (cote mărite pentru cele mai căutate pariuri în timpul desfășurării meciului). Intră aici, SuperConvinge-te și SuperProfită!

Așadar, și pre-meci, și live, la Superbet găsești cele mai multe variante de cote, pariuri și promoții din care să alegi. Evident că poți profita și de toate! Că vorbim aici despre un meci unde clar, merită puse mai multe bilete!

Adversarele sunt supermotivate. Și le înțelegem. Cine va câștiga această a 79-a finală a Cupei Germaniei, a 44-a pe Olympiastadion, o va face în premieră. Pentru propria-i istorie, dar și pentru istoria fotbalului german și internațional.

Germania e una dintre țările unde cupa este extrem de respectată. Mai mult, Germania este singura țară cu statut de superputere în fotbal, unde Cupa este cea care deschide sezonul și nu Campionatul (Bundesliga).

Așadar, un meci de clasă. De care te bucuri în direct pe site și în aplicația Superbet, sâmbătă de la 21:00. Un meci în care echipele probabile sunt:

  • Freiburg (4-2-3-1): Mark Flekken; Christian Gunter, Nico Schlotterbeck, Philipp Lienhart, Lukas Kubler; Nicolas Hofler, Maximilian Eggestein; Roland Sallai, Woo-Yeong Jeong, Vincenzo Grifo; Lucas Holer.
  • RB Leipzig (4-2-3-1): Peter Gulacsi; Josko Gvardiol, Willi Orban, Mohamed Simakan; Benjamin Henrichs, Konrad Laimer, Kevin Kampl, Angeliño; Emil Forsberg; Christopher Nkunku, Andre Silva.

Va fi un meci de gală pentru Christopher Nkunku, desemnat cel mai bun jucător din Bundesliga în sezonul 2021-2022, în dauna SuperTitanilor și SuperStarurilor Lewandowski și Haaland!

Să fie oare finala pe care Nkunku și Leipzig o vor câștiga, sau, din nou, Leipzig va pierde la Berlin șansa de a-și adăuga în vitrina foarte săracă pentru un club atât de bogat, un trofeu de calibru? Răspunde chiar acum cu un SuperBilet plasat la Superbet!

DFB Pokal completează hexagonul cupelor celebre

Cupa Germaniei e ultima care va fi câștigată în acest sezon competițional. Celelalte cupe importante/populare/pariate au fost câștigate după cum urmează: FA Cup – Liverpool, Coppa Italia – Inter, Coupe de France – Nantes, Copa del Rey – Betis, Cupa României – Sepsi Sfântu Gheorghe.

SuperSocial te SuperInspiră

Oricând ești nehotărât sau când chiar nu știi absolut deloc ce să joci pe un supereveniment, există o soluție în permanență la dispoziția ta, în aplicația Superbet!

Este vorba despre SuperSocial, rețeaua de socializare a pasionaților de pariuri sportive. Instalează gratuit aplicația de pariuri sportive Superbet, setează-ți profilul în SuperSocial și copiază orice bilet de pariuri vrei, pe ce mize decizi tu. Fii SuperSocial că SuperMerită!

 #ÎmpreunăSuntemSuper #SuperPariuri #SuperSocial #Superbet