Advertorial

(P) Fotbal de 5 stele în Serie A, cu Drăgușin și Pușcaș în prim plan!

29.12.2023 | 15:19
P Fotbal de 5 stele in Serie A cu Dragusin si Puscas in prim plan

Ultima etapă a anului în Serie A nu este lipsită de dueluri tari. Cel mai în vogă român din Italia, Radu Drăgușin, are un super meci împotriva liderului Inter. O nouă prestație la nivel înalt i-ar putea aduce fundașului tricolor un transfer de la Genoa la unul dintre granzii Europei, chiar din această iarnă. Avem și un derby de tradiție la final de an: Juventus înfruntă Roma, în partida care încheie anul fotbalistic din Il Calcio.

Toate meciurile din Serie A pot fi urmărite Live Stream pe site-ul și în aplicația Superbet, unde găsești Supercote, Superpariuri și pariuri Combinabile. Descoperă oferta completă pentru etapa a 18-a și alege-ți favoritele!

Drăgușin înfruntă liderul Italiei!

Serie A programează 4 partide vineri seară. De la ora 19:30, Fiorentina – Torino și Napoli – Monza sunt meciurile care deschid etapa. La 21:45, Lazio primește vizita celor de la Frosinone, dar se joacă și o partidă care prezintă interes ridicat pentru publicul din România. Genoa lui Radu Drăgușin și George Pușcaș este gazdă pentru liderul din Serie A, Inter.

Înaintea duelului, genovezii sunt pe locul 13, la doar 6 puncte de zona retrogradării, în timp ce trupa lui Simone Inzaghi va începe noul an din postura de lider, indiferent de rezultatul de pe Stadio Luigi Ferraris, având un avans de 4 puncte față de a doua clasată, Juventus. Inter vine însă la Genova fără golgheterul campionatului, Lautaro Martinez. Argentinianul care a înscris de 15 ori în primele 17 etape este accidentat, iar ofensiva oaspeților va fi condusă de Marcus Thuram, autor a 7 goluri în acest sezon. Absența lui Martinez complică misiunea interiștilor, mai ales că Genoa vine după două etape în care a remizat 1-1 cu Juventus și a învins-o cu 2-1 pe Sassuolo, după ce a fost condusă. Mai mult, echipa lui Alberto Gilardino nu a mai pierdut acasă de 4 partide. De altfel, singurele echipe care s-au impus la Genova în acest sezon au fost Fiorentina și Milan, în timp ce Napoli, Roma și Juventus nu au reușit să câștige.

Istoricul duelurilor directe le dă însă speranțe oaspeților. Inter are 7 victorii și un egal în ultimele 8 meciuri cu Genoa, care nu a înscris nici măcar o dată în acest interval. 1.65 este cota Superbet pentru o victorie a echipei din Milano, în timp ce gazdele au primit cotă 5.75 să învingă liderul Italiei. Toate meciurile din Serie A beneficiază de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Etapa se încheie cu un derby!

Celelalte 6 meciuri ale etapei sunt programate sâmbătă. Ultima zi de fotbal italian din 2023 începe la ora 13:30, cu Atalanta – Lecce și continuă cu Udinese – Bologna și Cagliari – Empoli. Apoi, campioana Milan o întâlnește pe Sassuolo, iar Salernitana se deplasează la Verona. Anul fotbalistic din Serie A se încheie la ora 21:45, când se joacă și derby-ul rundei, Juventus – AS Roma.

Torinezii, aflați pe locul 2 în Serie A, speră să reducă distanța față de liderul Inter. De cealaltă parte, trupa lui Mourinho este pe poziția a șasea înaintea etapei, iar o victorie, în funcție de jocul rezultatelor, o poate urca până pe 4, în zona Champions League. Nu va fi însă o misiune ușoară pentru capitolini, chiar dacă vin la Torino după o victorie cu 2-0 împotriva campioanei Napoli. Juve este singura echipă din Serie A care nu a pierdut acasă în acest sezon și are 6 victorii și două egaluri pe propriul teren, în timp ce Roma a câștigat doar două din cele 8 partide jucate în deplasare. Mai mult, Juventus nu a mai fost învinsă în campionat din 23 septembrie, strângând în acest interval 9 succesuri și 3 remize.

 

Palmaresul lui Mourinho împotriva lui Juventus este însă pozitiv. Din 11 partide în care a întâlnit „Bătrâna doamnă”, portughezul a câștigat 5, a remizat de două ori, având 4 eșecuri. Ultima victorie a fost chiar la ultimul duel direct, în returul sezonului trecut, când Roma s-a impus cu 1-0, pe Olimpico. Asemănătoare este și statistica înfruntărilor cu echipele pregătite de Massimiliano Allegri, pe care „The Special One” l-a învins în 5 din cele 12 întâlniri directe, pierzând doar de 4 ori. Un nou succes al Romei în fața lui Juventus are la Superbet cotă 4.20, în timp ce victoria „bianconerilor” a primit cotă 2.10.

Meciurile din Serie A se joacă și în Super Social! Intră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!