Advertorial

(P) Fotbal pe toate fronturile. Vezi cum arată Săptămâna de Pariuri pe Superbet!

26.07.2021 | 16:35
P Fotbal pe toate fronturile Vezi cum arata Saptamana de Pariuri pe Superbet

O nouă SuperSăptămână a Pariurilor pe Fotbal ia startul pe Superbet, locul în care fotbalul din fiecare colț al planetei se trăiește la intensitate maximă. De la Craiova la Tokyo, de la Cluj la Erevan, de luni până vineri facem o incursiune în lumea Sportului Rege. Iar ceea ce începe cu FC U Craiova 1948 – Dinamo continuă cu meciurile europene ale echipelor românești și se termină cu Teplice – Slavia Praga, partidă în care Nicolae Stanciu are întâietate. Nu ai cont pe Superbet? Creează acum unul și fă-ți SuperBiletele!

Mutu vs. Dinamo!

Ziua de luni va aduce finalul etapei a doua din prima ligă a României. începe cu Chindia Târgoviște – Sepsi OSK (ora 18:30) și are ca element central derby-ul dintre FC U Craiova 1948 și Dinamo București (21:30). Nu va fi doar primul meci al lui Adrian Mutu în fața propriilor fani, ci și întâlnirea “Briliantului” cu echipa la care făcea furori la startul mileniului al treilea și de la care prindea un transfer de senzație în Serie A, la Internazionale Milano. Cu un lot nou, fostul decar al echipei naționale a început cu un 2-3 pe terenul campioanei CFR Cluj și va avea de înfruntat forma bună a lui Deian Sorescu, cel care a condus-o pe Dinamo spre succesul cu FC Voluntari, scor 3-2. Cu zece goluri marcate în meciurile celor două echipe din prima rundă, pronosticurile marcă înregistrată Superbet, GG3+ (cotă 2.55) și GG4+ (cotă 4.37) sunt de luat în seamă.

Marți, în ziua în care patru echipe vor obține calificarea în turul III preliminar al Ligii Campionilor, un alt punct de afiș e reprezentat de SuperAmicalul dintre Sevilla și Paris Saint-Germain, prima mare partidă a acestei veri și meci în care noile vedete din capitala Franței ar putea lua un prim contact cu coechipierii lor.

Români în luptă pe două continente

A fi sau a nu fi. E deviza delegației fotbalistice de la Tokyo, acolo unde echipa condusă de Mirel Rădoi joacă un meci decisiv. Începem devreme, de la ora 11:30, contra unui adversar, Noua Zeelandă, care trebuie neapărat învins pentru a ne califica în faza sferturilor de finală. După 1-0 cu Honduras și 0-4 cu Coreea de Sud, România are doar varianta victoriei în cea mai echilibrată grupă de la Tokyo, în care toate cele patru combatante au câte trei puncte, dar și șanse egale la accederea în fazele eliminatorii.

Traversăm Oceanul, iar seara, de la ora 20:30, avem din nou treabă în România. CFR joacă returul cu Lincoln, în Gruia, meci în care pleacă din postura de mare favorită grație victoriei din tur, scor 2-1. În același timp, echipa lui Marius Șumudică va sta cu ochii pe ceea ce se întâmplă în Elveția, acolo unde se joacă Young Boys Berna – Slovan Bratislava (0-0) în tur, meci care va decide adversara campioanei României în turul III preliminar al Ligii Campionilor.

Joia decisivă în Conference League!

După campionatul românesc, competiția de la Tokyo și Liga Campionilor, joi e rândul Conference League să devină “ringul” echipelor românești. Prima care intră în focuri e FCSB (ora 16:000), care merge în deplasarea de la Erevan pentru a profita de avantajul luat în prima manșă (1-0 pe teren propriu) în fața celor de la Șahtior Karagandy. Apoi încep meciurile ceva mai complicate, cu Sepsi – Spartak Trnava (ora 19:30), partidă în care covăsnenii caută prima calificare din istorie, după ce s-au întors cu un rezultat pozitiv, scor 0-0, din deplasare din Slovacia.

“Main event-ul” serii e programat de la ora 21:30, când stadionul “Ion Oblemenco” va fi gazda încercării celor de la Universitatea Craiova de a trece peste rușinea din tur, 0-1, și a obține calificarea în fața albanezilor de la KF Laci. Venită după un 1-4 descurajant pe terenul celor de la FCSB, Craiova nu are ca motivație doar calificarea în turul III preliminar al Conference League, ci și orizontul unui meci de gală contra belgienilor de la Anderlecht Bruxelles.

Vineri, e rândul lui Nicolae Stanciu să intre în scenă, campioana Slavia Praga jucând în etapa a doua din noua ediție a campionatului Cehiei contra celor de la Teplice.

Sunt, așadar, toate premisele pentru o nouă Săptămână de Pariuri la superlativ pe Superbet!

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperFotbal #SăptămânaDePariuri