Advertorial

(P) Frankfurt vs Rangers în finala Europa League și în runda 129 SuperProno

Runda 129 SuperProno are ca SuperInvitate pe Eintracht Frankfurt și Glasgow Rangers, echipe ce urmează să își dispute miercuri seara finala Europa League.
18.05.2022 | 11:19
P Frankfurt vs Rangers in finala Europa League si in runda 129 SuperProno

Doar patru întrebări stau între tine și un posibil câștig, așa că parcurge rândurile următoare și află care sunt statisticile ce îți pot fi de folos. Plasează-ți gratuit pronosticurile până miercuri la 21:58 și ia o parte din cei 200.000 de lei!

Încearcă-ți acum norocul la SuperProno!

Frankfurt și Rangers joacă în prima lor finală de Europa League

Meciul de miercuri, ce se va disputa în Sevilla cu începere de la ora 22:00, va fi o premieră pentru ambele echipe. Nici Frankfurt, nici Rangers nu au mai reușit să ajungă până acum într-o finală de Europa League. Tot la capitolul asemănări, este prima SuperȘansă pe care cele două formații o au de a mai câștiga un trofeu după o lungă perioadă de secetă. Ultimul mare trofeu câștigat de Frankfurt a fost în 1980, când își trecea în palmares Cupa UEFA. Rangers nu și-a mai adjudecat un trofeu de anvergură din 1972, când câștiga Cupa Cupelor. Prin calificarea în această finală, Frankfurt devine singura echipă din Germania care a ajuns în ultimul act atât al Cupei UEFA, cât și al Europa League. Să trecem la întrebările SuperProno!

Aici poți verifica toate Pariurile Speciale Superbet pe marea finală Europa League!

Cine va câștiga meciul? (Frankfurt, egalitate, Rangers)

Prima întrebare a rundei 129 SuperProno este și prima ocazie în care îți poți demonstra flerul pe care îl ai în a plasa pronosticuri. Miza mare a meciului de miercuri va face ca atât Frankfurt, cât și Rangers să evolueze la capacitate maximă. Dacă ar fi să ne raportăm la parcursul de până acum al celor două echipe, este de menționat că echipa din Germania nu a pierdut niciunul din meciurile jucate (are 7 victorii și 5 egaluri). Pe de cealaltă parte, Rangers a adunat 6 victorii, 3 egaluri și 5 înfrângeri în cele 14 partide jucate.

Câte goluri se vor marca? (slider de la 0 la 5+)

Miza meciului va face ca ambele echipe să fie SuperOfensive, în încercarea de a-și adjudeca victoria. Până la marea finală, Frankfurt a marcat 20 de goluri în 12 meciuri (cu o medie de 1.6 goluri/meci). Rangers a reușit să înscrie de 22 de ori în 14 partide (cu o medie de 1.5 goluri/meci).

Câte cartonașe galbene vor fi în meci? (slider de la 0 la 10+)

Crezi că va fi un meci ofensiv sau unul în care ambele echipe vor fi SuperAtente la evitarea comportamentului nesportiv? Până atunci, e bine de știut că Frankfurt a strâns cele mai multe galbene din sezonul actual al Europa League: 31 în 12 meciuri (2.58 galbene/meci). Rangers urmează în clasament, cu 24 de galbene în 14 meciuri (1.71 galbene/meci).

Care va fi numărul total de cornere al meciului? (slider de la 0 la 13+)

În 14 meciuri, scoțienii au primit 56 de cornere (4 per meci). Frankfurt, pe de cealaltă parte, a strâns 63 de cornere în 14 meciuri (o medie de 5.25 per meci). Potrivit acestei statistici, ar trebui să avem minimum 9 cornere în marea finală. Intuiția ta ce spune?

Dacă te simți inspirat, ai aici toate cotele Superbet pentru finala Europa League!

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTII

SuperProno oferă premii totale în valoare de 200.000 de lei pe rundă, sub forma unor bonusuri, cu rulaj 1x. Suma se împarte în felul următor:

  • 70.000 de lei – două răspunsuri corecte;
  • 70.000 de lei – trei răspunsuri corecte;
  • 60.000 de lei – patru răspunsuri corecte.

În funcție de numărul participanților care se încadrează la un anumit prag, suma alocată fiecărui număr de răspunsuri corecte se împarte între câștigători.

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperProno #EuropaLeague