Advertorial

(P) Hagi vs Mutu, duelul finalului de săptămână în Liga 1. Petrolul își joacă ultima șansă la playoff pe terenul liderului FCSB

01.03.2024 | 21:21
P Hagi vs Mutu duelul finalului de saptamana in Liga 1 Petrolul isi joaca ultima sansa la playoff pe terenul liderului FCSB
Cei doi antrenori Gheorghe Hagi si Adrian Mutu se saluta inaintea meciului de fotbal dintre Rapid Bucuresti si Farul Constanta, contand pentru Play-off-ul Superligii Superbet, desfasurat pe Stadionul Rapid Giulesti din Bucuresti, sambata 1 aprilie 2023. Bucuresti *** The two coaches Gheorghe Hagi and Adrian Mutu greet each other before the football match between Rapid Bucharest and Farul Constanta, counting for the Superbet Superligi Play off, held at the Rapid Giulesti Stadium in Bucharest, Saturday April 1, 2023 Bucharest Copyright: xRazvanxPasarica/SPORTxPICTURESx

De departe meciurile finalului de săptămână în Liga 1 sunt Farul – CFR Cluj (sâmbătă, 2 martie) și FCSB – Petrolul, o zi mai târziu. Două meciuri cu implicații majore în lupta de la vârful clasamentului, două dueluri al marilor orgolii personale și care suscită un interes major în rândul suporterilor. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de la finalul acestei săptămâni am ales două meciuri de fotbal din Liga 1 și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de șase piețe de pariere, pe același bilet, pentru o cotă de peste 20!

Farul – CFR Cluj (sâmbătă, 20:00)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.83)
Șansă dublă – 1X (cota 1.65)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.45)

Duel la Ovidiu între ultimele două campioane din Liga 1, Farul și CFR Cluj fiind despărțite de opt puncte înaintea meciului direct.

CFR Cluj s-a impus în tur, cu 3-1, dar Farul a câștigat ultimul meci de pe teren propriu, cu 1-0.

Ambele echipe au marcat în precedentele două dispute directe.

Trei din ultimele cinci meciuri directe au avut peste 2.5 goluri marcate.

Farul a obținut o singură victorie în ultimele cinci etape, având doar trei goluri marcate în acest interval.

Două victorii, un egal și o înfrângere este bilanțul celor de la CFR Cluj în deplasare de la reluarea campionatului.

De șase ori s-au mai duelat Gheorghe Hagi și Adrian Mutu la nivelul băncilor tehnice. Niciodată până acum Mutu nu l-a învins pe Hagi, ”Regele” câștigând trei dintre dispute, iar în alte trei meciuri a fost remiză.

În toate cele cinci meciuri din campionat între echipele pregătite de cei doi antrenori au fost goluri de ambele părți (GG).

La ultimul duel direct Farul lui Hagi a învins Rapidul lui Mutu, cu 7-2, în playoff-ul ediției precedente de campionat.

FCSB – Petrolul (duminică, 20:30)

Rezultat final – FCSB (cota 1.55)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.02)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.07)

Liderul FCSB are zece puncte avans față de următoarea clasată înaintea etapei a 29-a, penultima din sezonul regular.

Petrolul ocupă locul zece și se află la trei puncte de locul șase, ultimul care asigură prezența în playoff. Din această perspectivă ”găzarii” își joacă pe Arena Națională ultima carte pentru a ajunge în playoff.

FCSB este neînvinsă de la reluarea campionatului și vine după două meciuri câștigate la limită contra unor formații din subsolul clasamentului, 3-2 cu Botoșani și 2-1 cu Voluntari.

O singură victoria a obținut Petrolul în ultimele cinci etape, 2-1 pe teren propriu cu Poli Iași. Ploieștenii au pierdut ultimele două meciuri din campionat, cu UTA și Universitatea Craiova.

Nouă goluri s-au marcat în ultimele două confruntări directe. În tur, meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

La ultima dispută pe Arena Națională cei de la FCSB s-au impus cu 4-1, în urmă cu un an.

Cota peste 20!

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Farul – CFR Cluj și FCSB – Petrolul din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 20.72, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi 1.036,00 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga 1, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.