Advertorial

(P) Hermannstadt – FC Botoșani sau lupta pentru locul 1 în SuperLigă

Hermannstadt – FC Botoșani este ultimul meci programat din etapa a treia a SuperLigii, iar miza e extrem de importantă pentru ambele echipe: câștigătoarea va trece pe locul 1 în clasamentul provizoriu.
01.08.2022 | 17:31
P Hermannstadt  FC Botosani sau lupta pentru locul 1 in SuperLiga

Află mai multe despre cotele echipelor la victorie și forma lor, din rândurile următoare.

Hai în SuperSocial! Peste 600.000 de jucători te așteaptă cu inspirație pentru bilete verzi.

Hermannstadt și avantajul de a juca pe teren propriu

Formația antrenată de Marius Măldărășanu se află la o victorie distanță de clasarea pe primul loc în SuperLigă și se bucură de avantajul de a juca acasă. Va conta decisiv acest amănunt? În prima partidă jucată pe teren propriu din acest sezon, Hermannstadt s-a impus cu 3-0 în fața lui CS Mioveni, prin reușita lui Paraschiv și dubla lui Alhassan. În meciul din etapa 2 contra Chindia Târgoviște, jucat la Ploiești, sibienii au remizat, scor 1-1.

Ajutați de golaveraj și de o posibilă victorie în meciul din această seară, programat de la 20:30, elevii lui Măldărășanu pot trece pe prima poziție din clasament. La Superbet, ai cota 2.65 că gazdele câștigă.

Disputa beneficiază și de SuperAvantaj! Dacă echipa pe care mizezi conduce în orice moment la o distanță de două goluri, indiferent de rezultatul final, pariul tău devine verde. Află mai multe!

Urmărește meciul în Live Streaming, pe site-ul Superbet și în aplicație, și susține-ți favoriții de oriunde te-ai afla.

FC Botoșani, victorii pe linie în acest sezon

În primele două meciuri din SuperLiga, Botoșani și-a adjudecat de fiecare dată victoria. S-a impus cu 3-2 împotriva Chindia Târgoviște în deplasare pe „Ilie Oană” și a câștigat cu 1-0 în fața lui FC Voluntari. Echipa pregătită de Mihai Teja conduce și H2H: din cele 8 meciuri jucate cu Hermannstadt, a câștigat de 6 ori, iar un meci s-a terminat cu egal.

Sezonul trecut, în meciul tur, sibienii au câștigat cu 2-1. În retur, Botoșani a câștigat cu 1-0. Fără îndoială că miza mare pe care o are partida din această seară se va concretiza într-un meci ofensiv de ambele părți, însă rămâne de văzut cine își va controla cel mai bine emoțiile și va bifa victoria.

Dacă meciul se termină cu egal, Botoșani poate trece pe locul 2, iar Hermannstadt va urca pe 7.

Verifică aici toate cotele Superbet pentru ultimul meci din etapa a treia a SuperLigii!

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperLiga