Advertorial

(P) „Împreună spre 0%” – mesajul grupului Kindred care promovează Jocul Responsabil este acum și pe tricourile echipelor sponsorizate

19.01.2024 | 17:22
P Impreuna spre 0  mesajul grupului Kindred care promoveaza Jocul Responsabil este acum si pe tricourile echipelor sponsorizate

În premieră pentru fotbalul românesc, grupul Kindred, sponsor oficial al echipelor de fotbal FC Botoșani și FC Hermannstadt, aduce o notă inedită prin modificarea mesajului de pe tricourile echipamentului de joc. Această schimbare vine în sprijinul unei cauze importante: reducerea veniturilor provenite de la jucătorii vulnerabili până la zero% în viitorul apropiat.

Cu un fundament solid în Fair Play, Grupul Kindred, care operează în România brandurile Unibet și Vlad Cazino, se dedică oferirii celor mai bune servicii în domeniul pariurilor sportive și al jocurilor de cazino online, având în prim plan susținerea distracției responsabile de fiecare dată. În acest sens, în special pe perioada ultimilor ani, compania depune eforturi constante pentru educarea jucătorilor în ceea ce privește utilizarea numeroaselor instrumente disponibile pe platformele Kindred pentru practicarea jocurilor de noroc într-un mod sigur și recreativ.

Astfel, Kindred Group aduce acum și în Superliga România mesajul “Împreună spre 0%” inscripționat pe tricourile echipelor din primul eșalon fotbalistic pe care le sponsorizează, marcând o premieră în țară în ceea ce privește modificarea mesajului de sponsor pe echipamentul de joc în sprijinul unei cauze sociale.

Marian Ignat, președintele FC Botoșani, despre acest demers inedit în România:

„Suntem deosebit de bucuroși că clubul nostru se alătură misiunii Împreună spre 0% și că astfel, împreună cu sponsorul nostru Unibet, parte a grupului Kindred, vom avea ocazia să fim parte a unei premiere. Pentru prima dară în România, un sponsor își va schimba mesajul de pe tricoul de joc pentru a promova o cauză, iar această acțiune ne face să fim mândri de acest parteneriat.”

„În fotbal a juca responsabil înseamnă să tratezi fiecare meci ca și cum ar depinde întreg sezonul de el. Să joci, să lupți pentru fiecare minge, în fiecare moment al partidei. Noi, FC Hermannstadt, chiar jucăm responsabil! Alături de Unibet mergem Împreună spre 0%”, este mesajul reprezentaților clubului FC Hermannstadt.

Andreas Nichilciuc, Country Manager Unibet România:

„Inițiativa Împreună spre 0% nu este doar o premieră, ci și o continuare a angajamentului grupului Kindred pentru susținerea si promovarea jocului responsabil in România. După anunțul de la finalul anului trecut, continuăm seria inițiativelor si a programelor dedicate asigurării unui mediu sigur de joc pentru clienții noștri. Pe lângă prezența pe tricourile de joc ale celor 2 echipe, FC Hermannstadt si FC Botoșani, mesaje de joc responsabil vor fi afișate si pe ecranele LED din jurul terenului de joc la majoritatea cluburilor din prima liga. Scopul inițiativei Împreună spre 0% este de a încuraja o abordare responsabilă a jocurilor de noroc din România din partea tuturor actorilor implicați, de la jucători și operatori până la autorități.”

Această inițiativă reprezintă o continuare a eforturilor Kindred Group în promovarea Jocului Responsabil, o practică implementată cu succes în străinătate de peste un an, mesajul „Împreună spre 0%” fiind deja vizibil pe echipamentele unor formații cunoscute din fotbalul european precum Glasgow Rangers sau Middlesborough.

“Împreună spre 0%” nu este doar un slogan, ci și un angajament ambițios al Grupului Kindred de a reduce la zero veniturile provenite de la jucătorii vulnerabili. Campania a început în 2020, iar rezultatele pozitive se reflectă în grafice care evidențiază scăderea procentului veniturilor generate de clienții cu risc și o conștientizare crescută în rândul jucătorilor de pe platformele de pariuri sportive sau jocuri de cazino online.

Kindred Group – pionier al industriei de gambling

Kindred Group, operator de gambling de top cu peste 30 de milioane de clienți la nivel global, evidențiază astfel importanța Jocului Responsabil și confirmă angajamentul său de a promova o experiență de joc sigură și distractivă.

Cu peste 1.600 de angajați, listat la Nasdaq Stockholm Large Cap, membru European Gaming and Betting Association (EGBA), membru fondator la IBIA (International Betting Integrity Association) și certificat eCOGRA, Kindred este un nume de referință în industria internațională de gambling, acolo unde activează cu succes de mai bine de 25 de ani.