Advertorial

(P) În luna iubirii, toate drumurile duc pe Maxbet.ro!

14.02.2024 | 11:16
P In luna iubirii toate drumurile duc pe Maxbetro

A început perioada în care dragostea plutește în aer și unde ciocolata pare a fi monedă oficială – Valentine’s Day! Pe Maxbet.ro, îndrăgostiții de sloturi au o ofertă specială, cu rotiri gratuite la fiecare pas. Cu Sweet Bonanza dai doar slide la dreapta, sub avalanșa de multiplicatori și câștiguri, deghizată în inimioare și bomboane.

Să fie dragoste la prima rotire!

Transformă-ți Valentine’s Day într-o poveste de dragoste cu câștiguri! Fie că ești single, cuplat sau “e complicat”, noi te asigurăm că rotirile gratuite pot fi un match instant. Până pe 16 Februarie, poți explora:

  • Dragoste, nu război: rulezi minimum 300 RON și depui minimum 50 RON și revendici 75 rotiri gratuite, să te îndrăgostești rapid.
  • Dublu sau nimic: un rulaj de minimum 600 RON și o depunere de minimum 100 RON îți aduc 150 rotiri gratuite, pentru că în dragoste și la jocuri, mai mult e mereu mai bine.
  • Serios, e oficial: pariezi minimum 1.200 RON și depui minimum 250 RON ca să învârți cu 300 rotiri gratuite, pentru o relație stabilă cu câștigurile.
  • Căsătorie în Vegas: rulezi minimum 2.400 RON și depui minimum 500 RON ca să revendici 600 rotiri gratuite, pentru când ești gata să îți iei un angajament pe termen lung.

Indiferent de stadiul relației tale cu norocul, avem tot ce îți trebuie pentru a face din acest Valentine’s Day unul de neuitat!

Pregătește-te pentru o aventură de neuitat pe Maxbet.ro.

În plus, nu uita de Iarna Surprizelor, are îți oferă posibilitatea de a câștiga unul dintre cele 100 de premii zilnice garantate, până pe 16 Februarie! Profită de ultimele zile și înscrie-te în cursa pentru premiul cel mare – o cabană A-Frame. Viitorul proprietar va fi desemnat prin tragere la sorți pe 20 Februarie 2024!

Tot ce ai nevoie este Maxbet.ro!

Dă un spin la unul dintre cele peste 2.700 sloturi disponibile și distrează-te în promoțiile și turneele săptămânale pregătite pentru tine.

Descoperă noi sloturi în fiecare săptămână în Secțiunea Cazino, așază-te la masa preferată și simte atmosfera cazinourilor fizice din secțiunea de Live Cazino pentru mâna câștigătoare sau vezi cum biletul este verde la Pariuri! Nu uita să îți revendici și bonusul oferit de MaxWheel, pe site-ul sau aplicația Maxbet.ro!