Advertorial

(P) Început de an pe plus la Favbet! Câștiguri de sute de mii de lei

05.01.2024 | 17:25
P Inceput de an pe plus la Favbet Castiguri de sute de mii de lei

2024 a început perfect pentru trei clienți de la Favbet. Aceștia au dat lovitura la jocurile preferate încă din primele zile ale anului și se pot lăuda cu un profit total de aproape 140.000 de lei!

Cel mai norocos jucător al săptămânii a încasat nu mai puțin de 78.766 lei din câteva spin-uri. Mai exact 5! Acesta a jucat la sloturi diferite, iar norocul a fost cu el la fiecare dintre acestea. Jocurile care l-au răsplătit au fost unele dintre cele mai populare de pe piață, precum Burning Hot, Gates Of Olympus, Shining Crown sau Big Bass Bonanza. Un alt norocos a încasat aproape 36.000 de lei din două mâini. Iar mizele puse nu au fost deloc mari, așa că jucătorul a terminat sesiunea de distracție cu un profit uriaș. Jocurile la care acesta a câștigat sunt 100 Super Hot, de la Amusnet Interactive, și Big Bass Hold & Spinner Megaways, de la Pragmatic Play. S-a câștigat și cu Jackpot la Favbet. Mai exact, un jucător a declanșat funcția Jackpot Cards și a încasat jackpotul de inimă roșie, în valoare de puțin peste 15.000 de lei.

Cu răbdare și un joc responsabil, poți fi și tu unul dintre cei care dau lovitura la Favbet. Platforma are mii de jocuri de cazinou și sute de evenimente sportive pe care poți paria zilnic. În plus, promoțiile desfășurate periodic îți pot aduce super premii sau bonusuri generoase. Nu uita însă că jocul responsabil este cheia unei experiențe pozitive!