Advertorial

(P) – Intrăm cu Dan Capatos în lumea porcușorilor superbogați, de la 21 pe YouTube Superbet

Este joi și, ca de fiecare dată, ne vedem de la ora 21:00, live pe canalul YouTube Superbet pentru o nouă ediție a emisiunii “Superjocuri cu Capatos”.
30.06.2022 | 12:54
P  Intram cu Dan Capatos in lumea porcusorilor superbogati de la 21 pe YouTube Superbet
(P) - Intrăm cu Dan Capatos în lumea porcușorilor superbogați, de la 21 pe YouTube Superbet

Pe lângă sesiunea de joc efectiv pe care Dan o face alături de pasionați, nu vei rata nici de această dată poveștile savuroase și pline de umor pe care supermoderatorul le-a pregătit. Participă la show și întrebările tale pot fi alese pentru a primi cele mai sincere răspunsuri.

Intră acum pe canalul nostru și setează-ți reminder pentru a primi notificarea la începutul acestui show care nu trebuie ratat de niciun pasionat.

Jocul de astăzi este Piggy Riches Megaways produs de Red Tiger. Este o continuare a celebrului Piggy Riches al celor de la NetEnt. Aduce la pachet luxul din lumea bună, distracția Megaways cu 117.649 de linii de câștig și specialele. Ești pregătit să iei parte la o SuperPetrecere?

Dacă ar fi să descrii acest slot într-un singur cuvânt, acela ar fi “opulent”. Bogății peste bogății, carduri aurii, pușculițe, pietre prețioase, toate se îngrămădesc pe role și împreună au un singur scop: acela de a-ți aduce SuperCâștiguri potențiale și SuperDistracție.

Acțiunea se petrece în curtea domeniului luxuriant al familiei Piggy, unde Doamna Porcușor și Domnul Porcușor își așteaptă oaspeții cu brațele deschise. Revenind la specialele din joc, pe lângă simbolurile Wild stivuite, mai există și runda de rotiri gratuite. 3 simboluri Scatter declanșează setul de rotiri gratuite. Odată ce pe ecran sunt bifate cele 3 simboluri norocoase, o roată a rotirilor gratuite apare. Aceasta decide numărul de rotiri și multiplicatorul de pornire pentru specială. Se pot primi maximum 22 de rotiri gratuite (fiecare simbol Scatter ce apare în timpul lor va adăuga încă o rotire), iar multiplicatorul este cuprins între x1 și x10. Printre dansurile cu Doamna Porcușor și discuțiile SuperImportante cu Domnul Porcușor, poți să pui mâna pe un câștig maxim potențial de 10.474x miza.

Concluzionând, Piggy Riches Megaways este un joc pe care trebuie să îl încerci dacă ești curios să afli mai multe despre cum petrec cei din lumea bună. A porcușorilor 😊

Și în această seară am pregătit multe pachete bonus pentru participanții la live. Bonusurile vor fi acordate jucătorilor care se implică în show, vor fi 15 la număr și fiecare înseamnă 50 de lei pentru jocul zilei, Piggy Riches Megaways. Vino la emisiune și află ce trebuie să faci pentru a primi unul dintre pachetele bonus!

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit pentru jocurile de Cazinou și posibilitatea să te bucuri de premiile oferite de Capatos. În plus ai și 300 de Rotiri Gratuite la trei dintre cele mai populare sloturi de pe platforma noastră. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

Urmărește-l pe Dan și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem la 21:00!

Dă Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate jocurile de pe platforma Superbet pe care le găseșți în secțiunea Cazinoul-Meu în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.

#PiggyRichesMegaways #RedTiger #SuperjocuriCuCapatos #HaiSăFimSUPER #JocResponsabil

Tags: