Advertorial

(P) Joci toată săptămâna la pariuri și iei banii la final. Ce n-a văzut Parisu’!

La Casa Pariurilor, toți jucătorii care participă la maratonul de pariuri de la Roland Garros au șansa să împartă premii fabuloase, în valoare totală de 100.000 de lei
30.05.2022 | 17:55
P Joci toata saptamana la pariuri si iei banii la final Ce na vazut Parisu

Doar o dată pe an e cel mai bun tenis din lume în Franța. Se adună toți zeii și zeițele, iar Alcaraz chiar face minuni. Pe urmă vin Wimbledon, US Open și cam gata anul.

Vorbim de Grand Slams aici. Și nu o lăsăm așa de la sine, să meargă banda cum zic unii-alții. Cerem și noi un mic challenge de la tine. Dăm frumos 100.000 lei pentru toți jucătorii care participă la maratonul Casa Pariurilor.

Te bagi în promoție și intri cu dreptul pe zgură. În 6 zile, trebuie să pui 50 lei / zi la pariuri sportive, cotă minimă 1.60/bilet și la final toți care au respectat regulile jocului, împart suta de mii. În plus, îți ridicăm cireașa la fileu.

La 2-0 pentru jucătorul pe care ai pus pariu că va câștiga, biletul tău e validat, dacă alegi acest tip de pariu din ofertă. Mici avantaje pentru câștiguri mari, așa merge treaba la Casa Pariurilor!

Automat și garantat, premiile vin la tine, la fel pentru toată lumea. Așa că treaba mișto e că știi (sau nu) tenis, la final ai partea ta din 100.000 lei. Așa să tot joci la toate turneele și să-l întreci până și pe Federer la ai lui 40 de ani… #casafiebine