Advertorial

(P) Kaizen Gaming: Dublă distincție la International SBC Awards Compania a fost numită Operatorul de Cazinou al Anului și Operatorul Anului în Europa de Sud

16.10.2023 | 14:40
P Kaizen Gaming Dubla distinctie la International SBC Awards  Compania a fost numita Operatorul de Cazinou al Anului si Operatorul Anului in Europa de Sud

București, 16 octombrie 2023 – Kaizen Gaming, care deține BETANO, operator european de top al industriei de pariuri sportive & cazinou onlinea câștigat două dintre cele mai prestigioase premii la SBC Awards, care a avut loc joi, 21 septembrie, la Barcelona. Distincția de Operator de Cazinou al Anului reafirmă calitatea înaltă a serviciilor și angajamentul Kaizen Gaming de a oferi în permanență o experiență de joc inovatoare, sigură, captivantă și fiabilă, în deplină conformitate cu normele stricte de reglementare. În plus, pentru al doilea an consecutiv, a fost declarat Operatorul Anului în Europa de Sud, reflectând succesul excepțional al celor două branduri ale sale, Betano și Stoiximan, în Europa de Sud. Această distincție reprezintă o dovadă clară a călătoriei de succes a companiei de peste un deceniu.

Julio Iglesias Hernando, Chief Commercial Officer al Kaizen Gaming, a comentat: “Premiile din acest an pentru compania noastră la SBC Awards sunt încă o recunoaștere importantă a muncii noastre și confirmă prezența noastră în continuă expansiune în industria GameTech. Continuăm cu un entuziasm proaspăt în vederea atingerii obiectivului pe care ni l-am propus, acela de a crea cea mai bună experiență pentru clienții noștri în 26 de țări până în 2026. Acest obiectiv va fi atins prin investiții în noi tehnologii și în oamenii noștri, precum și prin conceperea de produse inovatoare și servicii de înaltă calitate, în armonie cu nevoile clienților noștri.”

Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano România, a adăugat: “Suntem recunoscători pentru aceste premii excepționale, ele reflectând angajamentul constant al Grupului față de excelență și inovație în industrie. Aceste distincții ne motivează să mergem mai departe, să continuăm să aducem entertainment clienților noștri și să ne dezvoltăm în permanență. Împreună, vom continua să scriem istorie și să definim standardele în această industrie.”

Premiile SBC Awards sărbătoresc anul acesta cel de-al 10-lea an pe scena internațională, onorând companiile care se remarcă în industria pariurilor online. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc în ultima zi a SBC Summit Barcelona, una dintre cele mai mari expoziții de pariuri și igaming din întreaga lume, care a atras peste 1.000 de profesioniști la nivel înalt din industrie. Gazdele serii au fost cunoscuta prezentatoare TV Kirsty Gallacher și legenda fotbalului Clarence Seedorf.