Advertorial

(P) Kaizen Gaming, premii la cinci categorii în cadrul EGR Awards 2023

09.11.2023 | 12:22
P Kaizen Gaming premii la cinci categorii in cadrul EGR Awards 2023

București, 9 noiembrie 2023 – Kaizen Gaming, care deține BETANO, operator european de top al industriei de pariuri sportive & cazinou online, s-a evidențiat ca unul dintre marii câștigători la EGR Awards 2023, unde a fost premiat în cinci dintre cele 10 categorii ale galei, consolidându-și, astfel, poziția de lider în industria jocurilor de noroc. Câștigătorii au fost dezvăluiți în cadrul unei ceremonii exclusiviste care a avut loc la Londra pe 26 octombrie 2023.

Premiile EGR sunt considerate cele mai prestigioase premii din industria jocurilor de noroc. Performanța excepțională a Kaizen Gaming, prin brandurile Betano și Stoiximan, a fost recunoscută încă o dată, realizările remarcabile ale companiei fiind remarcate în cinci categorii:

  • Operatorul de Pariuri Sportive al Anului (Sports Betting Operator)
  • Campania de Marketing a Anului (Marketing Campaign)
  • Cel Mai Bun Operator de Pariuri Live (In-Play Sports Operator)
  • Cea Mai Bună Platformă de Pariuri Sportive Mobilă (Mobile Sports Product)
  • Cel Mai Bun Produs Dezvoltat In-House (In-House Product)

„Câștigarea a cinci premii, cele mai multe pentru o singură companie la EGR Operator Awards, reprezintă un record în industrie și o realizare extraordinară pentru noi. Această recunoaștere este o dovadă a eforturilor neîncetate ale celor peste 2000 de angajați ai noștri de a oferi clienților cea mai bună experiență de joc posibilă. Rămânem dedicați inovației și excelenței în toate produsele și serviciile noastre”, a declarat George Daskalakis, fondator și CEO al Kaizen Gaming.

Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano România, a adăugat: „Recunoașterea acordată Kaizen Gaming și brandului Betano, sub care activăm în România, reprezintă confirmarea demersurilor noastre susținute de a contribui la dezvoltarea industriei și a experienței utilizatorilor. Ne bucurăm să facem parte dintr-o echipă globală cu un angajament solid față de consumatori, care ne permite să aducem utilizatorilor noștri din România o experiență de joc la cele mai înalte standarde”.