Advertorial

(P) La Favbet, norocul e de partea ta. O nouă săptămână cu super lovituri

06.11.2023 | 17:03
P La Favbet norocul e de partea ta O noua saptamana cu super lovituri

A fost o nouă săptămână cu noroc pentru doi jucători care s-au distrat la sloturile preferate de la Favbet. De un singur spin a fost nevoie pentru ca viața lor să se schimbe total.

Cel mai norocos dintre ei a simțit gustul dulce al câștigurilor la slotul plin de culoare de la Amusnet, Candy Palace. Acesta i-a plătit jucătorului, la un singur spin, suma de 55 465 de lei. Bomboanele, prăjiturile și simbolurile speciale s-au aliniat perfect pentru jucătorul care se poate lăuda cu cel mai mare câștig al săptămânii pe platforma Favbet. Un al doilea norocos a încasat, tot dintr-un spin, suma de 40 000 de lei. Iar jocul care l-a răsplătit a fost 5 Lions Megaways, de la Pragmatic Play.

Te poți transforma și tu într-un câștigător dacă alegi să deschizi un cont la Favbet, platforma de jocuri de noroc care te așteaptă cu mii de sloturi, jocuri de Live Casino, loterii, sute de evenimente sportive pe care poți paria, dar și cu promoții cu super premii. În plus, poți primi și un bonus de bun venit de până la 2000 de lei și până la 725 de rotiri gratuite, dacă deschizi cont. Nu uita, jocurile de noroc pot crea dependență, așa că joacă mereu responsabil.