Advertorial

(P) „Leii” lui Rădoi înfruntă „invincibilii” lui Teja

Etapa a șaptea din SuperLigă se încheie cu un meci între două echipe cu stări diferite de spirit. La Severin, Universitatea Craiova primește vizita Botoșaniului, una dintre cele trei echipe neînvinse în actualul sezon.
29.08.2022 | 13:07
P Leii lui Radoi infrunta invincibilii lui Teja

Partida poate fi urmărită LiveStream pe site-ul și în aplicația Superbet, unde ți-am pregătit SuperCote, pariuri Speciale și SuperPariuri. Descoperă oferta completă pentru Universitatea Craiova – FC Botoșani și alege-ți favorita!

Oltenii au ratat primul obiectiv al sezonului

Joi, Universitatea Craiova a fost eliminată dramatic din play-off-ul Conference League. După 1-1 pe teren propriu și 0-0 la finalul timpului regulamentar al returului cu Hapoel Beer Sheva, echipa lui Rădoi a deschis scorul în finalul primei reprize de prelungiri, dar a primit gol la doar un minut după. Andrei Ivan și Bancu au ratat la loviturile de departajare, iar israelienii au obținut calificarea în grupe.

Acum, oltenii se concentrează 100% la Superligă, unde precedentele două etape le-au adus și primele victorii ale sezonului. În afara succeselor cu FC U Craiova 1948 și CS Mioveni, „Știința” a mai înregistrat două egaluri și o înfrângere.

Echipa lui Rădoi este doar pe locul 11, dar o victorie în fața Botoșaniului ar urca-o în zona play-off-ului. Universitatea are oricum un meci mai puțin disputat, după ce partida împotriva Chindiei, din etapa a șasea, a fost amânată pentru a le permite alb-albaștrilor să aibă mai mult timp să pregătească returul cu Hapoel.

Meciul se dispută la Drobeta-Turnu Severin, iar pentru o victorie cu FC Botoșani, Craiova are la Superbet cotă 1.75, în timp ce un succes al moldovenilor a primit cotă 5.25. În secțiunea SPECIALE, găsești și un duel între Andrei Ivan și Mihai Roman. Verifică toate opțiunile și prinde cele mai bune cote!

Botoșaniul are de luat o revanșă

FC Botoșani a avut un start excelent de sezon. Echipa lui Mihai Teja nu a pierdut niciunul dintre cele 5 meciuri disputate în actualul sezon al Superligii. Trei victorii și două egaluri este bilanțul moldovenilor, care, la fel ca adversara din această seară, nu a jucat etapa trecută, partida cu FCSB fiind amânată.

Ultimul duel disputat i-a adus Botoșaniului și cel mai important succes al sezonului, 1-0 pe terenul campioanei CFR Cluj. Un nou succes în deplasare i-ar urca pe oaspeți pe locul 3, la un singur punct în spatele Farului și Rapidului, echipele de pe primele două poziții.

În sezonul trecut, moldovenii au câștigat cu 2-1 pe Ion Oblemenco, remizând 2-2 în retur. După ce au ratat la un singur punct prezența în play-off, cele două echipe s-au înfruntat într-un meci cu miză imensă, barajul pentru accederea în preliminariile Conference League. Duelul disputat la Craiova a fost câștigat cu 2-0 de olteni, iar Botoșaniul caută revanșa pentru eșecul care a lăsat-o în afara Europei.

Universitatea Craiova – FC Botoșani se joacă și în SuperSocial. Intră și tu în cea mai mare comunitate de SuperPariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!