Advertorial

(P) Liverpool, Inter și Atletico Madrid au cele mai mari cote din lume la Mozzart Bet!

Este o duminică specială, ce ne aduce o mulțime de dueluri de top, iar 3 dintre partidele zilei au la Mozzart Bet cele mai mari cote din lume!
17.03.2024 | 18:59
P Liverpool Inter si Atletico Madridaucele mai mari cotedin lume la Mozzart Bet

Manchester United – Liverpool (ora 17:30) cota 1.80

Chiar dacă nu e în Premier League, ci în Cupa Angliei, confruntarea dintre Manchester United și Liverpool naște mereu pasiuni duse la extrem, iar ambele formații visează la calificarea în semifinale. “Cormoranii” sunt favoriți, însă în ultimul duel direct, United a obținut o remiză pe Anfield. Mai mult decât atât, ultimul meci dintre cele două disputat pe Old Trafford, s-a încheiat cu succesul “diavolilor”, scor 2-1.

Mozzart Bet oferă o cotă de 1.80 pentru victoria lui Liverpool!

Inter – Napoli (ora 21:45) cota 1.65

Inter domină categoric sezonul în Serie A, are un avans uriaș în fruntea clasamentului, are cel mai bun atac și cea mai bună apărare, iar singura problemă care se mai pune este când își asigură matematic titlul. Totuși, adversarul de azi este chiar campioana en-titre din Italia, Napoli, iar orgoliile sunt mari. Trupa lui Simone Inzaghi are de luat și o revanșă în fața fanilor după eliminarea din Champions League la mijlocul săptămânii.

Pariază LIVE la Mozzart Bet și beneficiezi de cote mărite la fiecare 30, 50, 60 și 75 minute!

1,65 este cota la victorie pentru Inter la Mozzart Bet, aceasta fiind cea mai mare din lume!

Atletico Madrid – Barcelona (ora 22:00) cota 2.35

În Spania, Atletico Madrid și Barcelona nu par să mai poată pună probleme la titlu rivalei Real Madrid, însă duelul dintre ele este mereu un derby încins. Ambele formații sunt în sferturile UEFA Champions League și se pot concentra pe cea mai tare competiție inter-cluburi, însă și meciul din campionat este extrem de important. Catalanii au câștigat ultimele 4 meciuri directe, iar băieții lui Simeone sunt pregătiți să pună punct aceste serii.

Pentru un succes azi, Atletico Madrid are cota 2.35 la Mozzart Bet!

NOTĂ: Cotele pot suferi modificări, însă la Mozzart Bet ele vor fi în orice moment cele mai mari din lume.