Advertorial

(P) Liverpool – Manchester United este meciul finalului de săptămână în oferta Betano. Nu rata Bonusul Multiplu oferit pe un bilet cu minimum trei selecții

16.12.2023 | 17:00
P Liverpool  Manchester United este meciul finalului de saptamana in oferta Betano Nu rata Bonusul Multiplu oferit pe un bilet cu minimum trei selectii
Football - 2022 / 2023 Premier League - Liverpool vs Manchester United, ManU - Anfield - Sunday 5th March 2023 Cody Gakpo of Liverpool scores the 1st goal PUBLICATIONxNOTxINxUK

Ultima zi a săptămânii aduce meciuri de neratat în campionatele de top ale Europei. De departe, cel mai așteptat duel le aduce față în față pe Liverpool și Manchester United, în Premier League, două dintre marile rivale din fotbalul englez. În Italia, Lazio primește vizita liderului Inter Milano, pentru ca în Germania campioana Bayern să dea piept cu revelația Stuttgart. Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 15% (bonus de 15%)  pentru un bilet multiplu cu cinci selecții, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Noul Bonus Multiplu oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Cinci selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 20!

Din oferta Betano de duminică, 17 decembrie, am ales cinci meciuri programate în campionatele de top din Europa și am mizat pe cote mai mari de 1.50 pentru a debloca Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 15 la sută, maximizând astfel potențialul câștig.

Liverpool – Manchester United (18:30)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.05)

Liverpool a câștigat toate cele șapte meciuri din Premier League disputate pe teren propriu în actualul sezon. Atacantul egiptean Mohamed Salah a marcat 11 goluri în cele șapte meciuri disputate contra celor de la Manchester United. La precedenta vizită pe Anfield Road ”diavolii” au pierdut cu 7-0.

Lille – PSG (21:45)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.70)

Campioana Franței și liderul momentului PSG are o serie de opt victorii consecutive în campionat. De cealaltă parte, Lille n-a pierdut în ultimele nouă etape din Ligue 1. În ultimele patru meciuri directe s-au marcat nu mai puțin de 24 de goluri. Șapte dintre acestea doar în meciul tur din actuala ediție de campionat, PSG impunându-se pe teren propriu, cu 4-3.

Bayern Munchen – Stuttgart (20:30)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.50)

Campioana Bayern a pierdut etapa precedentă primul meci în actualul sezon din Bundesliga, 5-1 în deplasare cu Eintracht Frankfurt. Bavarezii sunt la patru puncte de liderul Leverkusen, având un meci restanță. VfB Stuttgart s-a salvat sezonul trecut in extremis de la retrogradare și acum ocupă locul trei în clasament, la un punct în spatele lui Bayern. Patru victorii și o înfrângere a înregistrat Stuttgart în precedentele cinci deplasări. Ambele au marcat în ultimele trei confruntări directe, Bayern impunându-se în meciul tur, cu 2-1. Precedentele două partide disputate la Munchen s-au încheiat cu același scor, 2-2.

Lazio – Inter Milano (21:45)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.90)

Liderul din Serie A, Inter Milano, merge pe Olimpico pentru duelul de tradiție cu Lazio, o echipă aflată pe locul zece, la trei puncte de zona cupelor europene. Lazio are o singură victorie în ultimele cinci etape (1-0 acasă cu Cagliari). Inter a câștigat patru din ultimele cinci meciuri, remizând în deplasare cu Juventus (1-1). În deplasare, Inter are șapte victorii și un egal în precedentele opt etape. Pe teren propriu Lazio n-a pierdut în ultimele șase meciuri. Ambele echipe au marcat în ultimele șapte confruntări directe.

Real Madrid – Villarreal (22:00)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.88)

Real Madrid a pierdut prima poziție în La Liga după remiza din deplasare cu Betis (1-1) din etapa precedentă. Villarreal ocupă locul 13 în clasament și are o singură victorie în ultimele cinci etape. Doar două victorii a obținut Submarinul Galben sezonul acesta. Singurele puncte pierdute de Real Madrid pe teren propriu în actuala ediție de campionat au fost în remiza (0-0) cu Rayo Vallecano. În ultimele trei meciuri directe au fost marcate 13 goluri, câte cinci în fiecare din precedentele două confruntări.

Pe cele cinci meciuri de mai sus din Premier League, Ligue 1, Bundesliga, Serie A și La Liga am obținut cota 20.95 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 10 de lei potențialul câștig este de 209,50 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 15% oferit de Betano care înseamnă 29,92 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (MegaCote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Te uiți și Pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).