Advertorial

(P) Luna dragostei poartă noroc îndrăgostiților de sport la Favbet. Topul câștigurilor la pariuri în prima săptămână din februarie

09.02.2024 | 12:31
P Luna dragostei poarta noroc indragostitilor de sport la Favbet Topul castigurilor la pariuri in prima saptamana din februarie

Luna februarie, cunoscută ca luna dragostei, a purtat noroc îndrăgostiților de sport care au ales să parieze pe Favbet. Cotele exclusive și inspirația i-au făcut pe patru dintre clienții platformei de jocuri de noroc să adune sume impresionante în conturi, cu un total de peste 21 de mii de lei.

După cum spuneam, patru câștiguri impresionante s-au înregistrat la Favbet de la începutul acestei luni. Unul dintre jucători a pariat pe meciul Voluntari – Hermannstadt suma de 3.234 de lei și a ajuns să câștige nu mai puțin de 9.119 lei. Asta da reușită!

Cel mai complex bilet pus a fost pus de alt jucător, care a încasat 4.995 de lei cu 818 lei depuși. Meciurile pe care a ales să parieze, în număr de 6, au fost în mare parte din campionate străine, iar jumătate dintre ele au fost din ligile inferioare din Anglia și Germania. El a mai pariat și pe meciul Petrolul Ploiești – CFR Cluj, din Liga 1, că se vor înscrie peste 1.5 goluri. Cum partida s-a încheiat cu victoria jucătorilor din Gruia cu scorul de 2-1, clientul a bifat încă un meci reușit pe bilet.

În topul reușitelor la pariuri pe Favbet în prima săptămână din februarie se înscrie încă un jucător care a pariat pe meciuri din Australia și Franța, pentru că oferta casei de pariuri Favbet este atât de vastă încât cuprinde ligi de pe tot mapamondul! Cu 250 de lei, acesta a beneficiat de opțiunile de pariere ale platformei și a câștigat 3.588 de lei.

Ultimul dintre cei patru jucători la pariuri despre care vorbim a mizat 199 de lei, numai în format 1X2, pe meciuri din Bundesliga, Ligue 1, Championship și Liga 1. În total a încasat 4.155 de lei.

Și tu poți juca responsabil atât la pariuri și cazino pe Favbet.ro. După cum menționam anterior, în oferta de pariere ai la dispoziție o mulțime de meciuri tari din foarte multe ligi de pe toate continentele. În același timp ai la dispoziție mii de jocuri de cazino de la cei mai importanți furnizori din lume. Însă nu trebuie să scapi din vedere că te distrezi numai dacă joci responsabil!