Advertorial

(P) Noi surprize la EURO! Vezi SuperEchipele care au uimit prin prestațiile lor!

Pasiunea pentru sportul rege se trăiește intens, mai ales la Campionatul European, loc în care spectacolul, golurile fabuloase și rezultatele neașteptate ne uimesc la fiecare ediție.
04.06.2021 | 18:36
P Noi surprize la EURO Vezi SuperEchipele care au uimit prin prestatiile lor

Europeanul acesta va începe cu dreptul pentru suporterii din toată lumea, naționale surpriză s-au calificat pentru prima sau a doua oară în istoria competiției, iar noi le susținem întotdeauna voința acestora și așteptăm un parcurs demn de pagini de istorie. Mai sunt doar câteva zile până la fluierul de start, iar pentru a te pregăti cu totul de acest pas important, vezi cine sunt echipele surpriză care vor juca în acest început de Euro și ce reușite au bifat acestea pentru a obține calificarea. Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și pariază direct de pe contul tău!

Un pas în față pentru nordici!

Finlandezii au demonstrat încă o dată că sunt un popor de luptători! După 52 de ani în care au tras pentru o primă calificare la Campionatul European, se pare că visul lor s-a împlinit în cele din urmă. Cu certitudine, naționala lui Pukki și a lui Hradecky a tras lozul câștigător, iar finlandezii trebuie să profite la maxim de această șansă și să joace meci de meci la capacitate maximă. Prima provocare o vor avea în fața vecinilor danezi, echipă în fața căreia sunt datori cu o revanșă după înfrângerea de la calificările pentru Euro. Finlanda are acum unul dintre cele mai puternice loturi din istoria naționalei, iar jucători valoroși din Premier League și prima ligă a Scoției pot stabili un nou record la acest Campionat European. Îi ținem pumnii Finlandei și sperăm să vedem un joc la fel de bun ca în victoriile cu Armenia și Liechtenstein din faza calificărilor. Vezi aici oferta de pariuri pe meciurile de la Euro și susține-ți favoritele cu un SuperBilet!

Pandev vrea un final de carieră glorios!

Îl merită! Calificarea Macedoniei de Nord la acest Campionat European ne-a demonstrat iar că în fotbal totul e posibil cu ajutorul muncii și a perseverenței. Fără prea multe ocolișuri, calitățile de lider ale veteranului Goran Pandev au avut un aport important la realizarea acestei performanțe. Pentru prima dată în 24 de ani, Macedonia de Nord s-a calificat în prima rundă la Euro. Despărțirea statului Iugoslav a fost o schimbare majoră atât geografic, cât și fotbalistic, însă macedonenii sunt acum într-o continuă ascensiune și așteptăm un record din partea acestora la Euro 2020. Bucuria e mare pentru toți suporterii echipei, însă partea grea acum începe, iar prima provocare o vor avea în duelul cu Austria, echipă în fața căreia au pierdut în runda calificărilor. A venit timpul revanșei pentru formația selecționată de Igor Angelovski, așa că aruncă o privire peste oferta de pariuri și susține una dintre surprizele acestui sezon cu un SuperBilet!

Slovacii țintesc un nou record!

La Euro 2016, Slovacia ne-a uimit printr-o calificare în premieră, însă drumul lor s-a oprit în șaisprezecimile turneului. Cu toate că parcursul lor n-a fost foarte lung, echipa națională a Slovaciei a stabilit un record în palmaresul său, iar acum se simt mai motivați ca niciodată să-l depășească după calificarea surpriză din acest an. Deși lista favoritelor nu o include pe echipa selecționată de Stefan Tarkovic, Slovacia are în lotul ei jucători din toate marile campionate. Nume importante din Serie A, Premier League, La Liga sau Bundesliga vor juca pentru echipa din centrul Europei, motiv pentru care fanii slovaci se așteaptă la un rezultat favorabil în primul meci cu Polonia. Sute de pariuri ne așteaptă la acest Euro, descarcă aici aplicația Superbet și arată-ne biletele tale în Super Social.

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER