Advertorial

(P) Norocul a fost cu el! Jackpot de sute de mii de lei câștigat la Favbet

26.01.2024 | 15:25
P Norocul a fost cu el Jackpot de sute de mii de lei castigat la Favbet

Ultima săptămână a fost una magică pentru trei jucători de la Favbet. Aceștia au dat lovitura la jocurile preferate și au încasat sute de mii de lei. Cel mai norocos dintre ai a nimerit un jackpot uriaș, la care mulți dintre noi doar visăm.

Jackpot de aproape 200.000 lei

Perseverența a dat roade pentru unul dintre clienții Favbet. Fan al jocurilor cu jackpot de la Amusnet, acesta a declanșat celebra funcția Jackpot Cards la unul dintre sloturi. Și norocul a fost cu el! Jucătorul a nimerit chiar cel mai valoros jackpot, cel de inimă neagră, care i-a adus în conturi nu mai puțin de 177.949,41 lei! A fost cel mai mare jackpot EGT câștigat până acum în 2024 la Favbet.

Alte câștiguri uriașe din ultima săptămână

S-a câștigat și fără jackpot în ultima săptămână la Favbet, una dintre cele mai atractive platforme de gambling de la noi de pe piață. Din cinci lovituri, un jucător a încasat un total de 140.381 lei la jocurile preferate. Cel mai mare câștig, de 40.140 lei a venit de la unul dintre cele mai populare sloturi de pe platformă, și anume The Dog House Megaways de la Pragmatic Play, jocul cu peste o sută de mii de posibilități de câștig.

Un alt fericit jucător a avut încasări de zeci de mii de lei la trei jocuri diferite. Mai exact, la Sweet Bonanza, la 20 Hot Blast și la 10 Burning Hot. Trei mâini norocoase i-au adus în cont jucătorului 61.901 lei!

Fii tu următorul câștigător

Nu ești încă unul dintre jucătorii de la Favbet? Nu mai pierde timpul! Platforma de gambling de așteaptă cu mii de jocuri de cazinou. Iar dacă deschizi acum cont, primești un super bonus de bun venit, de până la 5000 lei și sute de rotiri gratuite. Mai exact, după ce faci o primă depunere, primești 100% din valoarea ei, în limita a 5000 de lei, până la 725 de rotiri gratuite și extra bonus pariu fără risc de până la 250 de lei. Fă-ți cont la Favbet și dă start distracției. Nu uita însă că jocurile de noroc pot crea dependență, joacă responsabil!