Advertorial

(P) Noutățile de pe Maxbet.ro – Nu ai cum să nu le testezi!

22.01.2024 | 15:58
P Noutatile de pe Maxbetro  Nu ai cum sa nu le testezi

Portofoliul de jocuri de pe Maxbet.ro se extinde constant cu cele mai noi sloturi, pentru ca tu să ai mereu o experiență de joc la alt nivel. De data aceasta, îți prezentăm cele mai noi apariții de la Playtech și Relax Gaming!

Rocky™

Nimeni nu a avut mai multe reveniri în box decât Rocky Balboa – dar acum este timpul să fii alături de el în ring pentru cea mai grea luptă a sa, în versiunea de joc de la Playtech. Croiește-ți drum spre cele mai tari câștiguri atunci când din fiecare colț îți apar mai multe tipuri de Scatter: Rocky I, Rocky II, Rocky III, Rocky IV, Rocky V și Rocky RB, care declanșează runde gratuite, WILD-uri sau alte simboluri norocoase.

De ce ne place? Pentru că cine nu iubește un clasic?

Intră în ring cu Rocky Balboa și dă K.O. plictiselii. Grafica e atât de reală, încât vei simți fiecare croșeu! Arată că meriți titlul de campion cu acest slot cu 40 linii de plată, pe o grilă 5×5.

Fishin’ Bonanza

Pescuiește premii uriașe într-o aventură subacvatică captivantă! Jocul se învârte în jurul rundei Free Spins, care este declanșată la 3 sau mai multe simboluri Scatter (Peștișorul de Aur) care pot apărea oriunde în timpul jocului.

În funcție de numărul de Scatters, jucătorii primesc 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite. În plus, Pescarii sunt WILD și înlocuiesc creaturile marine și simbolurile cărților de joc pentru a crea mai multe combinații câștigătoare.

Joacă acum și descoperă ce se întâmplă dacă pe role apar simboluri precum Crab, Diavol de Mare, Caracatiţă sau Ţestoasă. Fir întins la câștiguri!

Gold Splash: Toots Froots

Ia la pas piața din Egiptul Antic și obține câștiguri dacă prinzi peste 3 simboluri de același tip, pe una dintre cele 30 de linii de plată. Cele trei simboluri speciale sunt: Scatter, Gem Drop și Gold Splash. Fii pe fază, pentru că fiecare simbol Gem Drop afișează un premiu, care poate fi de 1x și până la 100x pariul total.

Crezi că fructele sunt plictisitoare? Mai gândește-te! Acest joc îți va arăta lumea fructelor așa cum nu ai văzut-o și ai șansa de a declanșa unul dintre cele trei Jackpot-uri!

Festival 10K Ways

Începe anul cu un festival chinezesc care îți aduce până la 10.000 moduri de câștig! Cei de la Relax Gaming ți-au pregătit un slot plin de surprize, unde fiecare câștig poate declanșa un lanț de explozii de câștiguri suplimentare. În plus, ai extra bonusuri cu funcția Bonus Respin dacă prinzi peste 6 Simboluri Scatter pe ecran.

Leprechaun Heist

Șansa ta să jefuiești o bancă alături de o bandă de răufăcători din Irlanda este aici!

Muniția? Funcțiile Tumble, simbolurile Wild, funcția de cumpăra speciala și jocul gratuit The Heist care îți aduce extra rotiri gratuite! Învârte rolele și prinde până la 6.706x câștiguri cu cel mai noi joc de la Relax Gaming!

Ticket to Fortune

Un bilet dus spre aventura câștigurilor! Roger Winspins, gazda celui mai noi slot de la Relax Gaming, te așteaptă să testezi până la 4.096 moduri de câștig! Îți dăm și un pont: prinde 3 simboluri Ticket to Fortune care declanșează funcția Money Train și-ți promite plata de până la 3.000x pariul!

Rezervă-ți acum biletul spre câștiguri!

Ce zici, ți-am stârnit interesul?

Fie că vrei să începi goana după comorile din adâncuri sau ești adeptul sloturilor cu tematică antică, la noi găsești mereu ceva pe placul tău. Fie că joci pe site sau în aplicație, distrează-te responsabil și prinde spinul câștigător!

Nu uita nici de turneul săptămânal – Marea Rotire – unde ai șansa la premii totale de 25.000 RON cash și 20.000 rotiri gratuite sau de Săptămâna Câștigurilor, care îți aduce până la 240 rotiri gratuite! În plus, zilnic poți revendica și o surpriză cu MaxWheel, unde un singur spin îți aduce garantat, în mod aleatoriu, Rotiri Gratuite, Bani Bonus, dar și multe alte surprize.