Advertorial

(P) Nu rata echipa de vis de la Superjocuri, live de la 19 pe YouTube Superbet!

03.04.2024 | 16:45
P Nu rata echipa de vis de la Superjocuri live de la 19 pe YouTube Superbet

O nouă seară plină de superdistracție ne așteaptă pe canalul de YouTube alături de moderatorii noștri favoriți, Dan Capatos și XBraker. Umorul și buna dispoziție vor însoți și azi noile apariții din cazinoul nostru preferat iar bonusurile pentru jucători vor fi din nou dedicate urmăririi celor mai mari Jackpoturi din România, Jackpot Cards de la EGT. Norocoșii care vor fi aleși astăzi pentru bonusuri au ocazia să lupte pentru Jackpotul de Inimă Neagră, care a ajuns acum la o valoare de peste 2,6 milioane de lei. Ca de fiecare dată, suntem receptivi la propunerilor spectatorilor de pe chat, atât pentru subiectele abordate, cât și pentru jocurile pe care le alegem în timpul show-ului.

Intră acum pe canalul nostru și setează-ți reminder pentru a primi notificarea la începutul acestui show care nu trebuie ratat de niciun pasionat. Abordăm cu pasiune și umor fiecare subiect propus de participanții la show.

Slotul zilei este Twice as Nice de la Octoplay, lansat azi și care se joacă exclusiv pe platformele Superbet. Tot astăzi descoperim două noi lansari din supercazinou, Rascal Riches de la PNG și Gladiators de la Endorphina.

Și în această seară am pregătit multe pachete bonus pentru participanții la live. Bonusurile vor fi acordate jucătorilor care se implică în show, vor fi minim 20 la număr și fiecare înseamnă un premiu de joc de 50 de lei cu condiții de rulare 1X pentru slotul Vampire Night. Vino la emisiune și află ce trebuie să faci pentru a primi unul dintre pachetele bonus! Bonusurile pot fi acordate și jucătorilor noi care iși fac cont cu ocazia acestui live și care se vor adăuga la pachetele de Bun Venit pe care platformele Superbet le oferă.

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit pentru jocurile de Cazinou și posibilitatea să te bucuri de premiile oferite de XBraker și Capatos. În plus, ai și 699 de Rotiri Gratuite la cele mai populare sloturi de pe platforma noastră. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

Urmărește-i pe Dan alături de XBraker și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem de la 19:00!

Dă Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate jocurile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul-Meu, în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.