Advertorial

(P) Nu renunțăm la nimic, vrem TOT! 9 zile de premii de la Casa Pariurilor, pe Liga Națiunilor

La Casa Pariurilor, surprizele te așteaptă în cont, pentru că timp de 9 zile te pândesc premii care mai de care mai atrăgătoare cu ocazia meciurilor din Liga națiunilor
07.06.2022 | 17:06
P Nu renuntam la nimic vrem TOT 9 zile de premii de la Casa Pariurilor pe Liga Natiunilor

Nouă zile. Am zis și noi că, vorba ardeleanului, ‘n-are rost’. Să stai cu frica că 9 zile te pândesc premiile la colț să-ți dea în cont, parcă viața e deodată frumoasă, nu-i așa? Depui și câștigi automat, fără probleme, una dintre surprizele care te așteaptă în cont.

Oricum ai fi pariat pe Nations League și ai fi și câștigat. De ce să nu iei și mai bine, și mai mult? Cu vârf și îndesat. Cu 25% extra, fără risc și la cote maaari. Și câte și ce ‘mai’ meciuri avem în Liga Națiunilor.

Toate vedetele astea mari de pe la englezi, nemți, francezi, italieni și spanioli, mbappei și busqueți. Plus cicâldăii noștri de la care așteptăm nu-știm-ce după reconstrucția de vreo 30 de ani. Urmează alte meciuri grele, dar important e să faci tu bani la pariuri.

Hai să te bucuri și tu cu marile echipe de victorii, de goluri, de Playmaker (până la 10 pariuri dintr-un singur meci pe același bilet!!!). Și tot ce joci îți aduce puncte de loialitate în cont. Mai nou la Casa.

Am zis că facem festival vara asta, ne ținem de cuvânt. Vezi pe site sau in aplicație ce și cum…

Acum te lăsăm să intri-n ghete și-n promoția noastră cu premii zi de zi la pariurile pe Liga Națiunilor #casafiebine