Advertorial

(P) O, ce Jackpot minunat! Noi lovituri uriașe date la Favbet

15.03.2024 | 18:45
P O ce Jackpot minunat Noi lovituri uriase date la Favbet

O nouă săptămână, o nouă poveste de succes vine de la un jucător care s-a distrat pe platforma Favbet. În câteva ore, acesta a încasat un jackpot uriaș, plus alte câștiguri majore la sloturile preferate!

Nou jackpot câștigat

Mare fan al jocurilor de la Amusnet Interactive, jucătorul a declanșat celebrele Jackpot Cards și a pus mâna pe jackpotul cel mai valoros, cel de inimă neagră. Acesta i-a adus în conturi fabuloasa sumă de 130.260 Lei! Dar povestea nu se oprește aici, pentru că pasionatul de gambling a continuat să joace, iar norocul a rămas cu el. Acesta a mai avut alte 11 mâini câștigătoare, iar jocurile care l-au răsplătit au fost 100 Power Hot, 40 Power Hot, Scorching Reels și 20 Super Hot. Jucătorul a mai încasat alți 214.473 Lei, astfel că acesta a ajuns să câștige un total de 344.733 Lei în doar câteva ore!

Favbet te trimite în vacanța visurilor tale

Deschide și tu cont la Favbet și fii câștigător! Pe lângă un jackpot, mai poți pune mâna și pe alte premii interesante. Mai ai timp o lună să participi la campania Călătorește În Jurul Lumii, în cadrul căreia poți câștiga o vacanță de vis, oriunde vrei tu, în valoare de 3.000 Euro, plus premii săptămânale. O boxă portabilă, un Apple Watch, o dronă 4K și o cameră GoPro pot fi ale tale, dacă intri în joc cu Favbet. Nu uita însă că jocurile de noroc pot crea dependență, așa că fii sigur că joci responsabil!