Advertorial

(P) Petrolul – Dinamo e meciul zilei de sâmbătă în Liga 1. Pe Betano poți obține un bonus multiplu jucând cote mai mari de 1.50

19.01.2024 | 17:33
P Petrolul  Dinamo e meciul zilei de sambata in Liga 1 Pe Betano poti obtine un bonus multiplu jucand cote mai mari de 150
Valentin Constantin Ticu marcheaza un gol din lovitura libera in poarta lui Razvan Cristian Ducan la meciul de fotbal dintre Petrolul Ploiesti si FC Botosani, din cadrul Superligii Superbet, desfasurat pe Stadionul Ilie Oana din Ploiesti, vineri 24 noiembrie 2023. Ploiesti *** Valentin Constantin Ticu scores a goal from a free kick in the goal of Razvan Cristian Ducan at the football match between Petrolul Ploiesti and FC Botosani, within the Superbet Super League, held at the Ilie Oana Stadium in Ploiesti, on Friday 24 November 2023 Ploiesti Copyright: xRazvanxPasarica/SPORTxPICTURESx

Dinamo a realizat transferuri importante în pauza de iarnă, în tentativa de a evita retrogradarea directă în eșalonul secund, iar în primul meci oficial din 2024 ”câinii” au o deplasare complicată pe terenul rivalei Petrolul Ploiești. În Anglia, fostul lider Arsenal primește vizita concitadinei Crystal Palace, după ce a pierdut ultimele trei meciuri disputate, în timp ce în Italia echipa Udinese (locul 18) va înfrunta fosta campioană AC Milan. Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 15% (bonus de 15%) pentru un bilet multiplu cu cinci selecții, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia. Pentru selecțiile din baschet și tenis Bonusul Multiplu se aplică de la a doua selecție până la un maxim posibil de 14 selecții pe bilet.

Cinci selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 20

Din oferta Betano de sâmbătă, 20 ianuarie, am ales cinci meciuri programate în Liga 1, Premier League, Bundesliga și Serie A, mizând pe cote mai mari de 1.50 pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 15%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. Oferta este valabilă în cazul meciurilor de fotbal pentru piețele Rezultat final, Total goluri peste/sub și Ambele echipe înscriu Da/Nu.

Arsenal – Crystal Palace (ora 14:30)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.22)

”Tunarii” au alunecat pe patru în clasament după ce au obținut un singur punct în ultimele trei etape din Premier League, pierzând trei meciuri la rând în toate competițiile, cu West Ham și Fulham în campionat, respectiv Liverpool în Cupa Angliei. Crystal Palace (locul 14) are o singură victorie în ultimele nouă etape, obținută chiar la final de 2023 la ultima apariție în Premier League, 3-1 cu Brentford pe teren propriu. În tur, Arsenal s-a impus cu 1-0, pentru ca la ultima apariție pe terenul ”tunarilor” scorul să fie 4-1 pentru gazde, în primăvara acestui an.

U Cluj – Hermannstadt (ora 17:00)
Total goluri – Peste 1.5 (cota 1.57)

Cele două echipe se află la egalitate de puncte după primele 21 de etape, fiecare având câte 29 de puncte acumulate. Doar golaverajul superior al sibienilor înclină balanța în favoarea celor de la Hermannstadt. ”Șepcile Roșii” au pierdut ultimele două meciuri disputate în campionat înaintea pauzei de iarnă, fără gol marcat în confruntările cu Oțelul și CFR Cluj. Echipa Hermannstadt are o singură victorie în ultimele cinci etape, fiind fără victorie în deplasare de opt etape, mai precis din 23 iulie 2023. Ambele echipe au marcat în ultimele trei meciuri directe, în tur scorul fiind egal (2-2).

Leipzig – Leverkusen (ora 19:30)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.52)

Bayer Leverkusen n-a pierdut niciun meci în toate competițiile sezonul acesta, câștigând 11 din cele 13 meciuri în deplasare. Leipzig a obținut un singur punct în ultimele două etape disputate în Bundesliga. În tur, Leverkusen a trecut de Leipzig pe teren propriu, cu 3-2.

Petrolul – Dinamo (ora 20:00)
Rezultat final – Petrolul (cota 2.02)

Petrolul (locul 10) a încheiat anul în Liga 1 cu patru meciuri consecutive fără victorie, două dintre acestea fiind pierdute, cu Farul și FC U Craiova 1948. De cealaltă parte, Dinamo (locul 15) a reușit să lege două victorii la final de 2023, câștigând în deplasare cu Botoșani și apoi acasă cu Voluntari, fără să primească gol în cele două partide. În tur, Dinamo și Petrolul au remizat scor 1-1, ambele goluri fiind marcate în prima repriză. O singură echipă a plecat cu toate punctele de la Ploiești sezonul acesta, Petrolul adunând trei victorii și cinci remize în restul partidelor de acasă.

Udinese – AC Milan (21:45)
Rezultat final – AC Milan (cota 1.88)

Cinci victorii a obținut AC Milan în ultimele șase meciuri, în timp ce Udinese a adunat un singur succes în precedentele nouă jocuri disputate. Rossonerii au al treilea record din Serie A în ceea ce privește meciurile disputate în deplasare, unde au obținut 18 puncte în zece meciuri. Udinese s-a impus în ultimele două meciuri directe cu AC Milan, dar echipa friulană nu traversează deloc un moment favorabil, ocupând locul 18 în clasament, la un punct deasupra liniei retrogradării.

Pe cele cinci meciuri de mai sus din campionatele de top ale Europei și Liga 1 am obținut cota 20.11 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.005,95 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 15% oferit de Betano care înseamnă 143,39 lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.