Advertorial

(P) Primăvara a început în forță la Favbet! Câștiguri masive în prima săptămână din martie

08.03.2024 | 11:20
P Primavara a inceput in forta la Favbet Castiguri masive in prima saptamana din martie

Începutul primăverii a adus câștiguri uriașe pentru câțiva jucători de la Favbet. Aceștia au dat lovituri impresionante la sloturile preferate.

Câștiguri masive la început de primăvară

Cel mai mare câștig i-a revenit unui jucător pasionat de sloturile cu tematică clasică de fructe și șeptari. În doar câteva ore, în conturile acestuia au intrat nu mai puțin de 196.579 lei! 20 Super Hot, 20 Dazzling Hot și Royal Joker: Hold and Win sunt jocurile care l-au răsplătit pe cel mai norocos jucător al săptămânii. Cel mai mare câștig, în valoare de 61.650 lei a venit de la popularul joc de la Amusnet Interactive, 20 Super Hot. În total, acesta a avut 8 spinuri norocoase care i-au adus fabuloasa sumă de aproape 40.000 Euro în conturi!

Un alt jucător norocos a încasat aproape 50.000 lei la un singur slot. Aici vorbim despre un joc cu tematică egipteană de la Play’n Go, și anume Leprechaun Goes Egypt. Într-o singură oră, jocul l-a răsplătit de 4 ori pe jucătorul de la Favbet, care a încheiat sesiunea de joc cu un profit de 48.435 lei!

Câștigă o vacanță de 3.000 Euro

Dă și tu spin la sloturile preferate de pe platforma Favbet. Site-ul de gambling și pariuri sportive te așteaptă cu un mega bonus de bun venit, de 100% din prima depunere, până la 5000 lei, plus 725 de rotiri gratuite și un Pariu Fără Risc de 250 lei.

În plus, până pe 14 aprilie, ai șansa să câștigi o vacanță de vis, în valoare de 3.000 Euro, oriunde vrei tu. Participă la campania Călătorește În Jurul Lumii și fii unul dintre câștigători. Pe lângă vacanță, în fiecare săptămână, Favbet oferă premii garantate, precum sistem soundbar, Apple Watch, dronă 4K sau cameră GoPro. Nu rata super promoțiile de la Favbet. Intră și tu în joc, dar fă-o responsabil. Jocurile de noroc pot crea dependență.