Advertorial

(P) Se joacă supraviețuirea în Liga 1. Toate calculele pentru evitarea retrogradării directe

Ultima etapă din Playout-ul Ligii 1 propune două dueluri de la distanță cu miză mare la mijloc.
18.05.2023 | 21:55
P Se joaca supravietuirea in Liga 1 Toate calculele pentru evitarea retrogradarii directe
Vianna Fabio Andre Freitas si Andrei Dragos Serban in meciul de fotbal dintre FC Arges si Chindia Targoviste, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Nicolae Dobrin din Pitesti, duminica 28 august 2022. Bucuresti *** Vianna Fabio Andre Freitas and Andrei Dragos Serban in the football match between FC Arges and Chindia Targoviste, counting for the Superbet Superliga, held at the Nicolae Dobrin Stadium in Pitesti, Sunday, August 28, 2022 Bucharest Copyright: xRazvanxPasarica/SPORTxPICTURESx

Chindia Târgoviște și FC Argeș luptă aprig pentru rămânerea în primul eșalon într-o ultimă etapă care va decide și cine va găzdui barajul pentru Conference League. Trei meciuri sunt programate, vineri, de la aceeași oră (20:30), iar Betano te ajută să pariezi pe fiecare dintre aceste partide cu Bet Builder pentru o singură cotă cumulată, pe același bilet.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci (între două și șapte), sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, așa cum vom vedea în cele trei meciuri de mai jos.

Liga 1 propune pentru vineri, 19 mai, ziua judecății în Playout, cu trei partide programate la aceeași oră (20:30), după cum urmează:

Chindia – FC Voluntari

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.53)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.65)

După ani de pribegie pentru Chindia Târgoviște ultimul meci din această ediție de campionat marchează revenirea pe noul stadion ”Eugen Popescu”. Formația pregătită de Anton Petrea abordează ultima etapă de pe loc de baraj pentru menținerea în Liga 1, având un punct peste FC Argeș. După trei înfrângeri consecutive, târgoviștenii au nevoie ca de aer să nu mai piardă încă o dată pentru a nu retrograda direct. Pentru ilfoveni contează doar victoria în tentativa de a încheia faza Playout peste FCU Craiova în clasament. Chindia a obținut patru puncte în cele două meciuri directe din sezonul regular, după 3-0 la Voluntari și 1-1 pe teren propriu la Ploiești.

FC Argeș – Petrolul

Rezulat final – FC Argeș (cota 2.20)
Cornere – Peste 8.5 (cota 1.70)

Pentru FC Argeș calculele sunt simple, echipa lui Bogdan Vintilă având nevoie de cele trei puncte ca de aer pentru a spera la evitarea retrogradării. Piteștenii ocupă penultimul loc în clasament, la un punct în spatele Chindiei. Pentru a nu pica direct în Liga 2, FC Argeș trebuie să câștige cu Petrolul și în același timp să spere ca cei de la Chindia să se încurce acasă cu FC Voluntari. Pentru ”Găzari” meciul din Trivale n-are nicio miză, alta decât apărarea propriului blazon. Petrolul s-a impus în ambele meciuri directe din sezonul regular fără să încaseze gol, 2-0 acasă și 1-0 în deplasare.

UTA – FCU Craiova 1948

Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.18)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.78)

UTA s-a salvat de la retrogradarea directă după ce a adunat șapte puncte în ultimele trei etape, instalarea lui Mircea Rednic pe banca tehnică a arădenilor având un impact impediat asupra rezultatelor Bătrânei Doamne. De cealaltă parte, FCU Craiova este lider în Playout, iar miza oltenilor este să claseze la finalul campionatul în fața celor de la FC Voluntari, pentru a găzdui barajul de Conference League. Echipa din Bănie este neînvinsă în ultimele cinci meciuri, în care a obținut trei remize și două victorii. În sezonul regular, UTA a obținut patru puncte în disputele cu FCU Craiova, după 1-1 în deplasare și 1-0 pe teren propriu.

Cotă cumulată de peste 17

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Chindia – FC Voluntari, FC Argeș – Petrolul și UTA – FCU Craiova 1948 poți ajunge la o cotă cumulată de 17.18, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 171,81 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de Betano Master

Pe meciurile din prima ligă a României poți juca și în Noul Betano Master, campionatul predicțiilor din Liga 1. În acest nou joc captivant de pe Betano ești provocat să prezici corect o serie de situații, cu scopul de a realiza cea mai lungă serie de predicții reușite, răspunzând la întrebările pentru fiecare meci din Liga 1!

Există 3 tipuri diferite de provocări:

Serie de Predicții Corecte  – obține predicții corecte consecutive pentru a o finaliza. Dacă pierzi înainte de finalizare, seria se resetează și trebuie să o iei de la capăt

Predicții Corecte – obține numărul specificat de predicții corecte pentru a o finaliza.

Serie de Predicții Greșite – obține predicții greșite consecutive pentru a o finaliza.

Întrebările (dilemele) apar pe site-ul și în aplicația Betano în ziua meciurilor.