Advertorial

(P) Start pentru Liga Campionilor și Show SuperSocial! Prinde azi de la 19:00 pe canalul de Youtube Superbet prima ediție!

Rețeaua de socializare a pariorilor SuperSocial a devenit o experiență foarte profitabilă pentru sute de mii de pariori. Pentru că în aplicația Superbet, contul pe care ți-l faci în SuperSocial îți dă posibilitatea să ai acces la un număr nelimitat de bilete de pariuri pe care le poți copia simplu și rapid, pe ce mize vrei.
14.09.2021 | 14:05
P Start pentru Liga Campionilor si Show SuperSocial Prinde azi de la 1900 pe canalul de Youtube Superbet prima editie

În SuperSocial îi întâlnești și pe ambasadorii Superbet, fiindcă toți au conturi active și plasează frecvent bilete. De asemenea, în SuperSocial te poți afirma ca parior și poți deveni influencer pentru alți pasionați de pariuri, care te urmăresc și joacă ce joci și tu. Setează-ți profilul și hai în SuperSocial!

Acum, Superbet aduce experiența SuperSocial și sub forma unui show online!

O dată pe săptămână, marți, de la 19:00, în direct din Superbet Premium Store, se va filma și difuza Show SuperSocial. Pontul zilei e clar: vezi emisiunea azi de la 7 seara că e pentru tine!

Moderator va fi Gigi Stancu alias SuperGigi în SuperSocial, jurnalist sportiv experimentat și parior pasionat, vedetă în această rețea de socializare. Primul invitat este Florin Răducioiu, ambasador Superbet fan AC Milan și câștigător al Ligii Campionilor în tricoul Diavolului Milanez.

Răducioiu va prefața meciul de pe Anfield unde Liverpool va primi vizita Milanului și va dezbate subiectele pregătite de asistenta Liliana Mogoș, din echipa SuperSocial Marketing, o fată frumoasă, pasionată de sport și pariuri. Pentru că fetele încep să prindă tot mai des bilete verzi, era necesar să marcăm acest moment și să fie mereu și o SuperFată în platou.

Surpriză dezvăluită în emisiune!

De asemenea, SuperGigi a pregătit și o surpriză care va fi aflată chiar în timpul emisiunii. Show SuperSocial începe la 19:00. În emisiune se va survola și grupul #UCL, unde poți vedea cele mai tari bilete care includ și selecții din oferta pe Liga Campionilor, structurate simplu, clar și util: Populare, SuperPariuri, Speciale, Cele mai noi, cote 10-100. Un grup în care chatul este deja animat și gata de startul competiției regină în fotbalul echipelor de club.

SuperSocial e Liga Campionilor biletelor și SuperPrietenilor pariori

Experiența e de cel mai înalt nivel și are și capacitatea de a fi una exclusivă. Pentru că în SuperSocial poți interacționa cu biletele plasate de ambasadorii Superbet (Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Bogdan Stelea, Florin Răducioiu, Daniel Pancu, Mihai Leu, Benny Adegbuyi, Cătălin Moroșanu, Codin Maticiuc).

De asemenea, în SuperSocial, când te bucuri, nu ești niciodată singur. Fie te bucuri pentru un bilet verde pe care l-ai copiat de la alt parior, pe miza decisă de tine, fie e un bilet care a fost copiat de la tine și primești SuperMulțumiri de le cei cărora le-ai dat acest assist care poate le-a umplut contul sau le-a întrerupt o serie „roșie”.

SuperSocial, o experiență verde

Simți mereu că prezența în SuperSocial e un câștig pentru tine. De la interacțiunea din canalul de chat al fiecărui meci și până la momentele în care fie te bucuri pentru noi superbilete prinse, fie înveți să gestionezi momentele în care n-a fost să fie verde, SuperSocial e un univers în care ești alături de cei ca tine: pasionați, informați, inspirați, perseverenți, mereu capacitați să fie Super.

Show SuperSocial, o emisiune unică

 Răducioiu e gata să facă istorie și să fie dintre starurile care confirmă că online, show-urile live sunt tot mai populare. Show SuperSocial e diferit pentru că este unul gândit special pentru sutele de mii de pariori din universul SuperSocial. În edițiile viitoare, cei care se remarcă vor fi între invitați. Fii sigur că te bucuri de noua emisiune. O vezi în direct, azi la 19:00, aici.

#împreunăsuntemsuper #supersocial #showsupersocial