Advertorial

(P) – SuperCote, Streaming, SuperAvantaj și multe surprize! Cum arată SuperSăptămâna de Tenis pe Superbet

Lumea tenisului mondial începe să facă tranziția spre sezonul de hard american, iar Sportul Alb din România speră la o nouă performanță majoră, după superbul triumf al Irinei Begu la Palermo, în Italia.
26.07.2022 | 13:53
P  SuperCote Streaming SuperAvantaj si multe surprize Cum arata SuperSaptamana de Tenis pe Superbet
(P) - SuperCote, Streaming, SuperAvantaj și multe surprize! Cum arată SuperSăptămâna de Tenis pe Superbet

În timp ce speranțele noastre sunt legate de Sorana Cîrstea și evoluția sa la Praga, în Cehia, pe Superbet te așteaptă o SuperSăptămână cu cinci turnee și sute de meciuri, dar și cu SuperCote, SuperLive, SuperAvantaj pentru bilete verzi, Streaming, SuperStatistici pentru fiecare jucător și emisiunea SuperTenis pe canalul de Youtube!

VEZI AICI OFERTA COMPLETĂ PENTRU MECIURILE DIN WTA!

Merge Sorana pe drumul Irinei?

Atracția săptămânii în WTA e competiția de la Praga, acolo unde spectatorii le vor putea vedea la lucru pe Anett Kontaveit sau Barbora Krejcikova, două dintre cele mai bune jucătoare ale lumii, pe belgianca Elise Mertens, dar și pe Sorana Cîrstea. Românca merge în Cehia plină de încredere, cu scopul de a-și regăsi jocul agresiv cu care de multe ori a făcut diferența pe suprafețele rapide, iar clasamentul WTA îi oferă statutul de favorită patru, dar și un prim meci cu Selekhmeteva Oksana, o jucătoare venită din calificări. Cu o cotă de 11.00, Sorana e a șasea favorită a Cotelor Speciale Superbet la câștigarea turneului, lista fiind deschisă de Anett Kontaveit (cotă 4.00) și Krejcikova (cotă 6.00).

CAUȚI O COTĂ MARE? CONSULTĂ OFERTA LIVE PE TENIS!

Iga Swiatek is back!

Pe zgura de la Varșovia, Polonia, turneu câștigat în trecut de Alexandra Dulgheru, fanii polonezi au parte de o surpriză foarte frumoasă, iar Iga Swiatek, starul anului 2022 și liderul incontestabil al clasamentului WTA, își va face apariția la competiția dotată cu 250 de puncte în clasamentul WTA. De departe cel mai important nume prezent la Varșovia, Iga vine după eșecul surprinzător de la Wimbledon în fața franțuzoaicei Alize Cornet și deschide drumul spre trofeu cu o încleștare cu compatrioata Magdalena Frech. Interesant este că oponenta liderului mondial din turul al doilea se va alege dintre Raluka Șerban, jucătoare de origine română care a ales să reprezinte Cipru, și Gabriela Lee-Talabă, jucătoare din România stabilită în Statele Unite ale Americii.

STARURILE DIN ATP PROMIT SPECTACOL! VEZI OFERTA ȘI PARIAZĂ INSPIRAT!

Luptă în ATP pentru titlurile de la Kitzbuhel, Umag și Atlanta

În lumea tenisului masculin, tradiționalele turnee programate pe suprafața roșie în timpul verii oferă bătălii superbe, iar Kitzbuhel (Austria) și Umag (Croația) sunt locurile de întâlnire ale unor jucători de top. La Kitzbuhel, prim-planul îi aparține lui Matteo Berrettini, finalistul de la Wimbledon 2021, în timp ce Umag e tărâmul de joacă al generației tinere, cu Carlos Alcaraz, Jannik Sinner, Holger Rune și Sebastian Baez aflați pe primele patru locuri în topul favoriților.

Dacă specialiștii zgurii înfruntă temperaturi ridicate în căutarea gloriei, așa-numiții tenismeni de suprafețe rapide se regăsesc în SUA, la Atlanta, pentru un turneu în care serviciul puternic va face diferența. Departe de Europa, americanii fac legea, cu Reilly Opelka, Frances Tiafoe și John Isner în top 4 favoriți, acolo unde se mai află și australianul Alex de Minaur.