Advertorial

(P) Superjocuri în echipă completă, live de la 19 pe YouTube Superbet!

21.02.2024 | 22:54
P Superjocuri in echipa completa live de la 19 pe YouTube Superbet

După o săptămână în care superjocurile au fost moderate de XBraker, iată că astăzi echipa se reface și Dan se alătură din nou superdistracției de miercuri seara în cazinoul Superbet. Ca de fiecare dată, chatul emisiunii este deschis la sugestii de sloturi pe care să le jucăm sau întrebări și subiecte pe care să le abordăm în timpul showului. Descoperim împreună tot ce este nou pe platformă și vedem specialele cu câștigurile cele mai generoase.

Intră acum pe canalul nostru și setează-ți reminder pentru a primi notificarea la începutul acestui show care nu trebuie ratat de niciun pasionat. Abordăm cu pasiune și umor fiecare subiect propus de participanții la show.

Slotul zilei este Budai Reels Bonus Buy de la Evoplay, joc supernou și exclusiv pe platformele Superbet. Vom juca toate specialele lui și vom afla dacă merită adaugat la favoritele voastre pe mai departe.

Și în această seară am pregătit multe pachete bonus pentru participanții la live. Bonusurile vor fi acordate jucătorilor care se implică în show, vor fi minim 15 la număr și fiecare înseamnă un premiu de joc de 50 de lei cu condiții de rulare 1X pentru slotul 20 Burning Hot. Vino la emisiune și află ce trebuie să faci pentru a primi unul dintre pachetele bonus! Bonusurile pot fi acordate și jucătorilor noi care iși fac cont cu ocazia acestui live și care se vor adăuga la pachetele de Bun Venit pe care platformele Superbet le oferă.

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit pentru jocurile de Cazinou și posibilitatea să te bucuri de premiile oferite de XBraker și Capatos. În plus, ai și 700 de Rotiri Gratuite la trei dintre cele mai populare sloturi de pe platforma noastră. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

Urmărește-i pe Dan alături de XBraker și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem de la 19:00!

Dă Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate jocurile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul-Meu, în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.

#SuperJocuricuXBrakersiCapatos #20BurningHot #GOSUPER #JocResponsabil