Advertorial

(P) TOPPS lansează colecția oficială de autocolante UEFA Champions League 2023/2024™, PERMITE FANILOR SĂ COLECTIONEZE  SUPERSTARURUILE UNEIA DINTRE CELE MAI MARI COMPETITII DIN EUROPA

17.04.2024 | 13:29
P TOPPS lanseaza colectia oficiala de autocolante UEFA Champions League 20232024 PERMITE FANILOR SA COLECTIONEZE SUPERSTARURUILE UNEIA DINTRE CELE MAI MARI COMPETITII DIN EUROPA

Colecția de autocolante Topps UEFA Champions League 2023/2024™ este disponibilă pentru cumpărare ACUM în magazinele din România – plină cu elemente obligatorii Legend și ultra-rare de urmărire

Colectie  pe timp limitat! Este timpul UCL!

Colecția de autocolante TOPPS pentru Liga Campionilor este din nou aici! Colectia numarul 1 de stickere de fotbal editie limitata lansata in Romania incarcata cu noi modele interesante, gata sa entuziasmeze  toti fanii fotbalului in aceasta primavara!

Colecția prezintă cele mai mari vedete din lume din fiecare națiune concurență și include subseturi interesante pe care toți fanii le cunosc și apreciază de la brandul de cărți de schimb și autocolante renumit în lume – TOPPS.

Colecția ta începe astăzi cu Albumul oficial UEFA 2023/2024 la 15 lei. Autocolantele sunt disponibile în Pachete unice la prețul de 5 lei, până la Pachete multiple (29,90 lei), Pachete Eco (29,90 lei) și alte variante.

În colecția de autocolante UEFA Champions League, veți descoperi, colecteaza, schimba, faci schimb și găsiți autocolante lipsă de la:

– Cele mai mari cluburi și vedete ale fotbalului din lume din UEFA Champions League și UEFA Women’s Champions League.

– Autocolante de fotbal inovatoare și foart de colecție , de o calitate superioară a imprimării și culori, cum ar fi autocolante de memorie, Mega Signings și cei mai buni jucători din toate timpurile.

Profitați de ocazie și aruncați-vă în lumea cluburilor europene de fotbal și a jucătorilor lor emblematici!

Toate elementele de colecție se găsesc prin România la lanțul Inmedio și diverse chioșcuri de presă!

Fii printre primii care au finalizat această provocare!

Despre Topps:

Fondată în 1938, Topps este marca principală de cărți de tranzacționare a Fanatics Collectibles, o companie de cărți comerciale fizice și digitale de ultimă generație, care a fost lansată în 2021 și este o subsidiară a Fanatics Retail Group, o platformă sportivă digitală globală. Prin Topps, Fanatics Collectibles distrează și încântă consumatorii cu un portofoliu de produse diversificat, captivant și multi-platformă, care include obiecte de colecție fizice și digitale, cărți de schimb, jocuri de cărți de schimb, colecții de stickere și albume, suveniruri și evenimente experiențiale organizate. Proprietățile cărților comerciale operate de Fanatics Collectibles includ UEFA Champions League, Major League Baseball, Major League Soccer, Bundesliga, National Hochei League, Formula 1, Star Wars, Garbage Pail Kids® și multe altele.

Topps Digital Sports & Entertainment s-a conectat cu oameni din întreaga lume care au descărcat aplicațiile noastre, inclusiv Topps® BUNT®, TOPPS® KICK®, Star Wars™: Card Trader by Topps®, Topps® NHL SKATE™, Marvel Collect! de Topps® și Disney Collect! de Topps®.

Pentru informații suplimentare, vizitați fanaticsinc.com, topps.com, play.toppsapps.com.