Advertorial

(P) Topul celor mai bune sloturi inspirate din Vestul Sălbatic

Vestul Sălbatic a reprezentat tot timpul o temă importantă în filme, muzică și jocuri. Iar în industria jocurilor de noroc au fost lansate câteva titluri de succes, foarte apreciate de utilizatori.
30.05.2022 | 19:09
P Topul celor mai bune sloturi inspirate din Vestul Salbatic

Cu o grafică de cinci stele și o coloană sonoră pe măsură, următoarele jocuri au reușit să intre rapid în topul pasionaților de păcănele online.

 Topul celor mai bune sloturi inspirate din Vestul Sălbatic este următorul:

 1. Wild Wild West The Great Train – Jocul este inspirat din benzi desenate și a fost lansat de compania NetEnt în urmă cu mai bine de cinci ani. Este despre povestea unei bande de tâlhari condusă de o femeie, în timp ce acțiunea are loc pe o grilă 5 x 3 cu 10 linii de plată fixe. Printre simbolurile jocului se regăsesc cei 4 membri ai bandei: Clubs, Spades, Hearts și Diamonds, dar și reprezentările din pachetul de cărți de joc. De asemenea, un alt simbol râvnit de utilizatori este seiful. Trei seifuri pe același ecran activează runda suplimentară cu câștiguri între 5x și 50x.

2. Money Train 2 – Unul dintre cele mai bune sloturi lansate de compania Relax Gaming. Acest joc de cazino online a fost lansat în septembrie 2020, iar RTP-ul său este de 96.40%. Printre simbolurile sale se află cei patru membri ai bandei, dar și cele patru simboluri din pachetul cu cărți de joc. Alte simboluri sunt un craniu metalic (Wild), dar și cel bonus. Totodată, beneficiază și de funcția Buy Feature, prin intermediul căreia se poate cumpăra runda bonus Money Cart, conform descrierii jocului de pe blogul NetBet.

3. Dead or Alive 2 – Suedezii de la NetEnt au lansat jocul în aprilie 2019, pe fondul succesului pe care predecesorul său s-a bucurat. Iar rezultatul a fost unul foarte apreciat de pasionații de păcănele online. Dead or Alive 2 are un RTP excelent de 96.82%, iar câștigul maxim este de 111.111x miza pusă. Un alt punct forte este și grafica excelentă, ce îi transpune pe jucători direct în lumea dură a Vestului Sălbatic. Printre simbolurile jocului se află câțiva dintre marii bandiți din Vestul Sălbatic: Billy the Kid, Belle Star, Jesse James, Della Rose și Apache Kid. Este un joc care vine și cu funcții speciale și rotiri suplimentare.

4. Western Gold Megaways – Un joc cu foarte multe posibilități de câștig, în condițiile în care are nu mai puțin de 117.649 de direcții de plată. A fost lansat de compania iSoftBet în septembrie 2020 și s-a bucurat de un succes instant. Are o acțiune foarte volatilă și vine cu funcții precum Cascading Wins, ce permit numeroase câștiguri într-o singură rotire. De asemenea, vine și cu funcții speciale precum Hold & Wins, declanșate de minim 5 Scattere, reprezentate de Insigna Șerifului. Și acest joc beneficiază de funcția Buy Fature pentru o taxă de 50 x miza.

5. Wild West Gold – Unul dintre cele mai cunoscute sloturi inspirate din Vestul Sălbatic. Are o grilă de joc 5 x 4 cu 40 de linii de plată și a fost lansat de compania Pragmatic Play. Ca jucător trebuie să ajuți șeriful să salveze un oraș din Vestul Sălbatic de o bandă de hoți alcătuită din două femei și un bărbat. Coloana sonoră este și ea specială și te transpune în Vestul Sălbatic. Un joc foarte volatil, care are un RTP de 95.56%, în timp ce câștigurile pot ajunge până la 10.000x miza, prin intermediul rundei bonus. Un alt joc care vine cu numeroase funcții speciale și la care poți cumpăra una dintre acestea pentru o sumă egală cu 100x miza.