Advertorial

(P) Ultima șansa de a pleca în vacanța de vis. Ia voucherul de 3000 Euro de la Favbet!

01.04.2024 | 21:04
P Ultima sansa de a pleca in vacanta de vis Ia voucherul de 3000 Euro de la Favbet

Mai sunt doar două săptămâni în care poți participa la super campania Favbet, Călătorește În Jurul Lumii. Nu rata voucherul de 3000 Euro, ca să pleci în vacanța mult visată, oriunde dorești!

Câștigă cele mai tari premii tari

Pe 14 aprilie, Favbet trage cortina peste promoția Călătorește În Jurul Lumii, promoție care a adus jucătorilor super premii pe parcursul primelor 6 săptămâni de concurs. Până acum, Favbet a oferit premii atractive, precum un Apple Watch, boxă portabilă, sistem soundbar, volan de gaming, ochelari VR sau consolă PlayStation 5. În joc a mai rămas o dronă 4K, dar și o cameră GoPro, plus marele premiu, un voucher de călătorie de 3000 Euro, ca să pleci oriunde ai visat vreodată.

Cum poți câștiga voucherul de 3000 Euro

Dacă vrei să intri în joc cu Favbet, atunci trebuie să te înscrii în campanie din pagina promoției, să te joci la Casino sau să plasezi pariuri în secțiunile Sport & Live, să aduni cât mai multe puncte și tichete virtuale. Un singur tichet virtual te înscrie automat în tragerea la sorți pentru marele premiu, voucherul de călătorie. Nu uita însă că jocurile de noroc pot crea dependență, așa că joacă responsabil.