Advertorial

(P) Un nou record: 4.843.025 de lei jackpot Superbet

Citește interviul cu foarte tânăra SuperCâștigătoare care a dat lovitura!
30.09.2021 | 13:16
P Un nou record 4843025 de lei jackpot Superbet

Pentru a doua lună consecutiv, marele Jackpot acumulat de Inima Neagră de la supersloturile Superbet merge la Constanța. El a fost câștigat luni 27 Septembrie la ora 01:30 noaptea de o familie foarte tânără care spune că banii au venit la fix. Ei așteaptă acum un băiețel și îi vor putea oferi tot ce are nevoie și chiar mai mult decât atât. Euforia e cuvântul care descrie cel mai bine sentimentele pe care tinerii câștigători le au în aceste momente și încă nu le vine să creadă că au câștigat atâția bani. Am stat de vorba cu soția, A.C., de 20 de ani care juca Shining Crown pe o miză de 2 lei în momentul în care a lovit Jackpotul istoric în valoare de aproape 1 milion de euro, mai exact 4,843,025.60 Lei!

Fă-ți și tu cont online la Superbet și distrează-te în cazinoul în care se plătesc cele mai dese și cele mai mari Jackpoturi din România!

1.Cum preferi să joci, pe telefon, pe laptop sau pe tabletă și ai un interval orar anume în care obișnuiești să te distrezi în cazinoul online?

Prefer sa mă joc de pe telefonul mobil. Mi-am instalat aplicația și joc de câte ori am nevoie sa mă destind fără a avea anumite ore preferate la care intru. De altfel această pasiune o are și soțul meu și de foarte multe ori ne place să jucăm împreună.

2.Care e pentru tine topul 5 al jocurilor preferate în cazinou?

Slotul meu preferat este Shining Crown si doar pe acesta îl joc. Am mai încercat și alte jocuri dar nu pot să spun ca mai am și altele printre favorite.

 3.Au fost momente care te-au făcut să simți că vei câștiga un Jackpot istoric?

Nu, niciodată nu m-am gândit la un astfel de Jackpot. Deși am mai citit pe net despre Jackpoturile Superbet, tot nu m-am gândit niciodată că aș putea ajunge și eu să câștig unul de o asemenea valoare. E adevărat că mi-am deschis contul cu gândul la premiile mari pe care le plătiți, dar la un jackpot de 1 milion de euro chiar nu m-am gândit.

4.Ce vei face cu banii?

Avem multe planuri pe care vrem să ni le îndeplinim. În primul rând ne vom cumpăra un apartament și mașină. Apoi vine copilul și vom avea grijă de el să nu-i lipsească nimic. Pentru că soțul lucrează în construcții, gestionar de șantier, ne-am gândit că e cea mai bună decizie să investim în imobiliare. Vrem să construim case pe cont propriu și asta va fi investiția pe care o vom face din banii câștigați.

 5.Cumva, poate pe aceeași linie, povestește-ne despre un vis de-al tău (sau un plan important), care ți s-a împlinit înainte să câștigi acest Jackpot istoric?

Visul meu este să am un copil și este deja pe drum. Sunt însărcinată în ultima lună și urmează să nasc în cateva zile.

6.Povestește-ne o altă întâmplare în care ai avut un noroc foarte mare.

În urmă cu 1 an și jumătate am mai câștigat un Jackpot acumulat tot la sloturi în valoare de 50.000 de lei. A fost cel mai mare noroc până acum, dar clar că nu se compară cu norocul de a câștiga aproape 1 milion de euro!

7.Ce părere ai despre jackpoturile instant din cazinoul online Superbet? Ai lovit până acum câteva? 

Nu am prins până acum niciun Jackpot instant la Superbet. E adevărat că am contul de foarte puțin timp, însă voi continua oricum să joc pentru că asta e pasiunea mea. Poate voi prinde și astfel de Jackpoturi.

Superoferta de Jocuri care plătesc cele mai mari Jackpoturi din România e aici.

8.Joci și în agenții? Dacă da, ce preferi să joci?

Nu joc în agenții, prefer să joc doar online pentru că am mereu telefonul la mine și mă pot juca oricând simt să o fac.

  1. Ai încercat Aviator? 

Nu, singurul joc care îmi place și pe care îl joc este Shining Crown.

10.Pui și bilete la Pariuri sportive? Dacă da, spune-ne ce pariuri preferi să plasezi (ești tipul de jucător care merge pe goluri sau preferi soliștii, ori forțezi cu pauză/final)?

Nu sunt pasionată de fotbal sau alte sporturi, soțul se mai uită dar nu pariază pe sport. Suntem amândoi pasionați de sloturi și cu ele ne destindem când avem chef de joc.

În final, A.C. a dorit să le ureze succes tuturor celor care se distrează pe platformele Superbet, să aibă parte de câștiguri la fel de frumoase ca și al ei și să joace în mod responsabil!

Te poți juca în cazinou direct din aplicația Superbet. Instalează App Jocuri.

Ne bucurăm să-i cunoaștem pe cei care au fost aleși de SuperNoroc și care iată, rămân cu picioarele pe pământ. Liderul național din domeniul pariurilor sportive și jocurilor de cazinou, Superbet aplaudă atitudinea lor și le mulțumește pentru că sunt exemple și pentru ceilalți jucători. Fii ca ei, distrează-te pe mizele care îți sunt accesibile și norocul îți poate aduce și ție asemenea Jackpoturi care ar face istorie în orice țară din lume!

#HaiSăFimSUPER #SuperDistracție #SuperResponsabilitate