Advertorial

(P) Un SuperMilion pentru milioane de Super Fani!

01.06.2021 | 11:28
P Un SuperMilion pentru milioane de Super Fani

În sfârșit, după un an de așteptare, am început să ne pregătim de Euro 2020, cea mai importantă competiție fotbalistică de pe bătrânul continent. Au mai rămas 11 zile până la fluierul de start al celei de a 16-a ediții și milioane de fani ai fotbalului își aleg acum favoritele, își fac strategiile pentru pariuri, își fac programul vizionării meciurilor și în general se pregătesc de bucuria spectacolului pe care acest turneu îl oferă de fiecare dată.

Vezi aici pariurile speciale pe turneul Euro 2020 pe care ți le-am pregătit la Superbet și pe care poți paria înainte de începutul turneului.

Chiar dacă România nu e calificată, fanii români au supermotive de bucurie pentru că la Superbet ți-am pregătit cel mai tare concurs Gratuit de pronosticuri dotat cu premiul garantat în valoare de 1 milion de lei!!!

Ce este concursul gratuit de pronosticuri SuperMilion?

Este foarte simplu, ai de răspuns la 10 întrebări cu privire la campionatul care urmează și dacă inspirația te ajută să dai răspunsurile corecte ai devenit milionar la finalul turneului.

Primele 9 întrebări sunt de tipul Over/Under sau Da/Nu iar a 10-a întrebare presupune a alege minutul primului gol marcat în marea finală. Dar iată care sunt întrebările:

  1. Câte meciuri la Euro 2020 vor ajunge la reprizele de prelungiri? Sub/Peste 4.5
    2. Va fi o câștigătoare în premieră a turneului? Da/Nu
    3. Câte goluri va marca în total golgheterul turneului? Sub/Peste 5.5
    4. Care va fi numărul maxim de cartonașe galbene într-un meci? Sub/Peste 9.5
    5. Care va fi numărul maxim de goluri marcate într-un meci? Sub/Peste 6.5
    6. Care va fi numărul maxim de cornere într-un meci? Sub/Peste 18.5
    7. Câte autogoluri vor fi la turneu? Sub/Peste 3.5
    8. Câte cartonașe roșii vor fi în turneu? Sub/Peste 5.5
    9. Câte goluri vor fi în turneu? Sub/Peste 126.5

Cea de-a zecea întrebare este întrebarea de dapartajare între participanții care vor da răspunsurile corecte la primele 9 întrebări. Ea se referă la minutul în care se marchează primul gol în finală și ai de ales de la 1 la 120+, sau 121+ dacă crezi că meciul se va decide la lovituri de departajare după un scor alb în 120 de minute.

  1. Care va fi minutul primului gol din finală?

Va câștiga milionul jucătorul care a răspuns corect la primele 9 întrebări și care răspunde corect, sau cel mai aproape la întrebarea 10. Dacă doi sau mai mulți jucători au răspuns corect la primele 9 întrebări și sunt la fel de aproape cu răspunsul de la întrebarea 10, SuperMilionul se va împărți între ei în mod egal.

Cum întru gratuit în concurs pentru SuperMilion?

Veștile bune despre concursul de pronosticuri SuperMilion continuă pentru că îți dăm un superpont: ai două șanse de a câștiga Supermilionul. De ce două șanse? Pentru că te poți înscrie în concurs de 2 ori. Odată prin contul tău online de jucător Superbet și a doua oară într-o agenție Superbet pe baza cardului Club Superbet pe care îl soliciți direct în agenție.

Găsește aici cea mai apropiată agenție Superbet și mergi acum să îți ridici cardul Club Superbet.

Atenție, data limită pentru înscriere la concurs este 11 iunie 2021 ora 21:59, chiar înainte de startul primului meci al turneului. Ai 11 zile în care să te hotărăști asupra răspunsurilor tale și să intri în joc.

Accesează de aici pagină concursului SuperMilion și răspunde corect la cele 10 întrebări, e gratuit!

Ce fac dacă nu am cont Superbet dar vreau să mă înscriu la concursul SuperMilion?

Nimic mai simplu, dacă nu ai deja cont online de jucător Superbet îți faci unul în 3 minute accesând linkul de mai jos. Ai și 500 de Lei Bonus de Bun Venit pentru a fi în dublu avantaj pentru meciurile de la Euro.

Vreau să îmi fac acum un cont Superbet și să mă înscriu la concursul SuperMilion.

În plus ai și posibilitatea de a interacționa cu pariorii cei mai informați prin intermediul aplicației Superbet în secțiunea Supersocial, să te inspiri din biletele lor sau din cele ale Ambasadorilor și Experților Superbet. Nu rata această ocazie pentru un Euro 2020 perfect!

Intră și tu pe teren, încălzirea pentru Euro începe cu SuperMilionul de la Superbet!

#Supermilion #ImpreunaSuntemSuper #Superbet