Advertorial

(P) Ziua judecății între Inter și Milan pentru un loc în finala Ligii Campionilor

Cele două rivale din Milano se reîntâlnesc pentru stabilirea echipei care va merge în finala de la Istanbul.
15.05.2023 | 20:19
P Ziua judecatii intre Inter si Milan pentru un loc in finala Ligii Campionilor
May 10, 2023, Milan, Lombardy, Italy: JOAQUIN CORREA 11 of Inter during the UEFA Champions League Semifinal Leg 1 game between AC Milan and Inter on Wednesday May 10th 2023 at Stadio San Siro, Italy Milan Italy - ZUMAc179 20230510_zep_c179_666 Copyright: xMickaelxChavetx

Legendarul San Siro găzduiește, marți seara, de la 22:00, returul unei confruntări care ține pe jar o întreagă comunitate. Inter pornește cu prima șansă după victoria din tur, însă Milan are de parte ei istoria mai bogată în Liga Campionilor și poate oricând întoarce soarta calificării. Un meci în care se poate paria pe mai multe piețe cu Bet Builder oferit de Betano pentru o singură cotă cumulată, așa cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive. La meciul Inter – Milan din semifinalele Ligii Campionilor am ales cinci piețe de pariuri, după cum urmează:

Inter Milano – AC Milan (marți, 22:00)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.10)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.85)
Șansă dublă – X2 (cota 1.80)
Cornere – Peste 9.5 (cota 1.95)
Total cartonașe – Sub 9.5 (cota 1.78)

Meciul tur disputat pe 10 mai a fost unul care n-a lăsat loc de prea multe interpretări. Inter Milano a început tare disputa și a marcat de două ori în primele 11 minute, profitând de lejeritatea apărării rossonerilor. Bara a salvat campioana Italiei din 2022 de un al treilea gol în primul sfert de oră.

Dezmeticiți ca dintr-un vis urât, oamenii lui Stefano Pioli au încercat să echilibreze partida în repriza secundă, reușind o bară prin Stefano Tonali. Însă, cu o floare nu se face primăvară, și nici impresia artistică nu s-a schimbat prea mult.

Milan a continuat să joace la fel de neconvingător și în campionat, unde a pierdut pe terenul codașei Spezia, cu 2-0, în timp ce rivala Inter Milano s-a impus pe teren propriu contra lui Sassuolo, cu 4-2. Formația pregătită de Simone Inzaghi ajunge la șapte victorii consecutive în toate competițiile.

Inter Milano a încasat primele goluri de la Sassuolo după o serie de trei meciuri câștigate la zero!

În cele cinci meciuri disputate pe teren propriu în actualul sezon de Liga Campionilor, Inter Milano a obținut trei victorii, toate fără gol primit, a pierdut un singur meci (0-2 cu Bayern) și a remizat o dată (3-3 cu Benfica).

AC Milan are o singură victorie obținută în cele cinci deplasări din Liga Campionilor, 4-0 cu Dinamo Zagreb. În rest, trei remize și o înfrângere (0-3 cu Chelsea) pentru rossoneri.

Înfrângerea din tur obligă pe AC Milan să iasă la joc încă din primul minut și să-și asume riscuri în meciul considerat în deplasare.

O singură partidă din ultimele șase disputate de Inter Milano pe teren propriu a fost fără gol primit de nerrazzuri.

Inter Milano vs Milan în Liga Campionilor

7 mai 2003, Semifinale (tur): Milan – Inter 0-0
13 mai 2003, Semifinale (retur): Inter – Milan 1-1
6 aprilie 2005, Sferturi de finală (tur): Milan – Inter 2-0
12 aprilie 2005, Sferturi de finală (retur): Inter – Milan 0-3
10 mai 2023, Semifinale (tur): Milan – Inter 0-2

Marți seara se vor afla față în față două echipe care au câștigat împreună de zece ori trofeul în cea mai importantă competiție a fotbalului european. AC Milan are 7 trofee, în timp ce Inter Milano se poate lăuda cu 3 reușita, ultima cu Jose Mourinho pe bancă în 2010. AC Milan n-a mai ajuns într-o finală din anul 2007, când a obținut ultima izbândă în Liga Campionilor.

Cotă cumulată de peste 17

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Inter Milano – AC Milan poți ajunge la o cotă cumulată de 17.50, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 175.00 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Pentru meciurile importante din fotbalul european cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri.