Fotbal intern

Brandan a semnat cu Craiova dar şi-a pus Oltenia în cap de la prima declaraţie: “Steaua mi-a rămas ÎN SUFLET!”

UPDATE / Din postura de nou jucător al Craiovei, Pablo Brandan a oferit o primă declaraţie, cel puţin nefericită, care va stîrni rumoare în rîndul fanilor olteni, extrem de exigenţi, cu atît...
03.08.2014 | 14:20
Brandan a semnat cu Craiova dar sia pus Oltenia in cap de la prima declaratie Steaua mia ramas IN SUFLET
ADVERTISEMENT

UPDATE / Din postura de nou jucător al Craiovei, Pablo Brandan a oferit o primă declaraţie, cel puţin nefericită, care va stîrni rumoare în rîndul fanilor olteni, extrem de exigenţi, cu atît mai mult cu cît a fost dată imediat după finalul înfrîngerii CS Universitatea în Ghencea, scor 1-3. Steaua a jucat bine, e un rezultat corect. Vreau tot binele pentru Steaua, mi-a rămas sufletul la Steaua. Am foarte mulţi prieteni acolo şi îmi doresc foarte mult să intre în grupele Ligii Campionilor Am semnat pe un sezon cu CS U. E un proiect nou la Craiova, sînt mulţi jucători, vedem ce va fi în acest sezon. Am vrut să intru pe teren cînd am văzut cît suferă colegii mei, dar vedem ce va fi în meciurile viitoare. Nu am discutat de vreun obiectiv”, a spus Brandan după finalul partidei Steaua – CS U, scor 3-1.

–––––-

Liber de contract după despărţirea de Beitar Ierusalim, Pablo Brandan şi-a găsit, în sfîrşit, echipă. Postul de televiziune Look TV a anunţat că mijlocaşul a semnat un contract pe un sezon cu CS U Craiova, grupare nou-promovată în acest sezon în Liga 1.

ADVERTISEMENT

Brandan a mai fost dorit şi de Steaua în urmă cu o lună, însă oficialii din Ghencea nu au mai dat nici un semn, motiv pentru care a decis să dea curs ofertei venite din Bănie. Mijlocaşul revine în Liga 1 după o pauză de doi ani. În campionatul românesc, Brandan a evoluat pentru Unirea Urziceni şi Steaua.

115…partide are Brandan în Liga 1 pentru Unirea Urziceni şi Steaua

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: