Tamaş l-a bătut pe Pancu! “N-a fost bătaie. Am sărit la cap”

UPDATE, 19:40: Dănuţ Lupu a comentat în stilu-i caracteristic incidentul dintre Daniel Pancu şi Gabriel Tamaş. Fostul internaţional la desfiinţat pe fundaş, iar despre rapidist a spus că este...
08.10.2013 | 15:54
Tamas la batut pe Pancu Na fost bataie Am sarit la cap

UPDATE, 19:40: Dănuţ Lupu a comentat în stilu-i caracteristic incidentul dintre Daniel Pancu şi Gabriel Tamaş. Fostul internaţional la desfiinţat pe fundaş, iar despre rapidist a spus că este cazul să agaţe ghetele în cui. “Îl respect pe Pancu, dar decît să te chinui, mai bine te laşi. Tamaş a păcălit fotbalul, am o listă cu 15 astfel de jucători. Am pierdut mai multe nopţi decît Tamaş sau alţii, dar n-am plecat niciodată beat de undeva şi să greşesc scările de bloc. Eu am iubit mai mult fotbalul decît banii. Eu aveam la Brescia 800.000 pe an şi am venit la Rapid pe 30.000, doar pentru că vroiam să joc”, a spus Lupu la Sport.ro.

UPDATE, 19:10: Daniel Pancu vine cu o explicaţie halucinantă pentru presupusul incident pe care l-a avut cu Tamaş. Jucătorul Rapidului spune că Tamaş a vrut să-i arate cum se sare la cap în Anglia şi l-a lovit la nas şi la ochi.”S-a dat prea multa amploare incidentului cu Tamaş. Nu a fost nicio bătaie. Pur şi simplu el m-a găsit pe mine într-un restaurant, am stat puţin de vorbă. Discutam despre săriturile la cap şi el fiind mai euforic a insistat să-mi arate cum se sare la cap în Anglia. Şi cînd am sărit amîndoi el m-a lovit cu cotul în nas şi puţin la ochiul drept. Mi-a spart un vas de sînge din nas şi mi-a dat sîngele. Asta a fost tot, nici o bătaie, pur si simplu s-a întîmplat. Nu ştiu de unde a apărut că băuserăm două zile, el m-a găsit pe mine acolo întîmplător”, a declarat Pancu pentru Mediafax.

UPDATE, 17:38: Fostul mare internaţional Gică Popescu a comentat la Sport.ro incidentul dintre Pancu şi Tamaş. “Sînt oameni care ar trebui să fie un exemplu pentru publicul din tribună. Trebuie să aibă o anumită ţinută, să fie atenţi la imaginea lor 24 de ore din 24. Eu acest lucru l-am învăţat în vestiarul lui FC Barcelona”, a spus “Baciul”.

Sfîrşitul trecut de săptămînă i-a surprins într-un bar din Bucureşti pe Daniel Pancu şi pe Gabriel Tamaş, care au băut alături de încă un prieten de-al atacantului rapidist. Începută ca un motiv de petrecere, băuta dintre cei trei s-a soldat cu o bătaie care a degenerat în tot localul şi din care Tamaş a ieşit învingător. Victimele? Tocmai prietenii de pahar, Daniel Pancu şi prietenul atacantului giuleştean.

Conform cancan.ro, între cei doi foşti rivali din teren a izbucnit o ceartă din cauza unor înjurături pe care jucătorul lui Viorel Moldovan i le-a adresat fostului fotbalist al lui WBA, Pancu şi Tamaş ajungînd să-şi împartă lovituri în localul respectiv. Martorii au dezvăluit că Gabi Tamaş a reuşit să-l doboare atît pe Pancu, cît şi pe amicul acestuia, învinşii duelului plecînd spre casă. Petrecăreţ cu ştate vechi, Tamaş a continuat să petreacă, chemîndu-i alături de el pe Giani Kiriţă şi Marius Alexe, însă aceştia nu au stat prea mult, hotărînd să plece spre casă.

Mutu a încercat să-i împace! 

Lăsat singur la masă, fundaşul naţionalei a decis să plece şi el, însoţit de bodyguardul pe care îl chemase să îl apere de eventuala intervenţie în forţă a celui poreclit “Pancone”. Înainte ca seara să se termine cu o întîlnire alături de Adrian Mutu, fundaşul petrecăreţ şi-a aruncat ceasul, evaluat la 18.000 de euro, în Dîmboviţa! Ajuns în compania lui Mutu, Tamaş şi fostul decar al naţionalei au avut o discuţie mai lungă,  iar jucătorul lui Ajaccio a dorit să-i împace pe cei doi fotbalişti într-un cadru de sărbătoare, la unul dintre cele mai renumite localuri de petrecere, însă Daniel Pancu a refuzat invitaţia.